WhatsApp iOS İçin Herkese Açık Beta Başlatıldı - Haberler - indir.com

WhatsApp iOS İçin Herkese Açık Beta Başlatıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-09 18:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp için beklenen haber geldi ve şirket Android ve Windows Phone platformlarından uzun bir süre sonra nihayet iOS için herkese açık beta programını başlattı. Bildiğiniz üzere mobil uygulamaların Beta programları bulunuyor. Bu beta programları ile uygulamalara gelen ilk özellikleri önceden deneyimlemek mümkün oluyor. WhatsApp ise geliştiriciler sonrasında iOS kullanıcılarına bu Beta programını sundu. Gelin şimdi söz konusu bu Beta programına nasıl kayıt olabilirsiniz ve ne gibi yeniliklerden faydalanırsınız göz atalım.

WhatsApp iOS Beta Programı

WhatsApp zaten hem Android hemde Windows Phone platformuna uzun zamandır halka açık beta sürümlerini sunuyordu. Bu sayede bir kullanıcı Beta programına kolay bir şekilde kayıt olarak uygulamaya gelen yeni özellikleri ilk faydalanma özelliğine sahip oluyordu. iOS tarafında ise Beta sürümü sadece geliştiricilere özel olup halka açık bir sürüm yer almıyordu. Ancak bugün itibariyle artık iOS için de halka açık beta sürümü yayınlandı. WhatsApp iOS kullanıcıları TestFlight programına dahil olarak Beta sürümünü kolay bir şekilde indirebilecekler.

WhatApp'ta Anlık Konum Nasıl Paylaşılır?

iOS WhatsApp Beta Yüklemek

iPhone cihazınıza WhatsApp’ın beta sürümünü yüklemek için yapmanız gereken bazı adımlar bulunuyor. Beta yüklemesi sonrasında sohbetlerinizin silinmeyeceğini hatırlatalım. Yinede WhatsApp Beta sürümünü yüklemeden önce yedeklemelerinizi almanızı öneririz.

  • İlk olarak App Store mağazaya girerek TestFlight’ı yükleyiniz.
  • Yükleme işlemi sonrasında buraya tıklayarak beta programı için sıra almanız gerekiyor.
  • Site üzerinden otomatik olarak WhatsApp Beta sayfasına yönleneceksiniz ve “Accept” butonuna basmanız gerekiyor.
  • Bu işlemler sonrasında WhatsApp’ın var olan final uygulaması artık Beta sürüm ile değişmiş olacak. Artık Beta WhatsApp ile gelen yeni özellikleri erken bir şekilde deneyimleyebilirsiniz.

WhatsApp Beta uygulamasının çeşitli hata düzeltmeleri ve yeniliklerden ötürü sık bir şekilde güncelleme aldığını hatırlatalım.





PAYLAŞ