NBA’in en büyük yıldızları arasında yer alan Stephen Curry, NFT ve Metaverse odaklı hazırladıkları yeni proje için marka başvurusu yaptı.

Stephen Curry, yeni projesi kapsamında CURRYVERSE adlı metaverse evreni oluşturacak. Söz konusu proje için marka başvurusunda bulunuldu. Bu ayın ilk günlerinde ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne yapılan başvuru, web3 ile ilgili pek çok hizmeti kapsıyor. Curry, yeni projede Metaverse evreninde sanal giysi, ayakkabı, çanta ve saat gibi çeşitli öğeleri sunacak. 

NFT ve Metaverse projeleri artıyor

stephen curry metaverse evrenine giriyor

NFT ve Metaverse alanı için yapılan başvurular son dönemlerde hızla yükselmeye başladı ve şirketler bu alanda çalışmalarını artırdı. Konuyla ilgili son dönemlerde yapılan çalışmalara göre, NBA yıldızı, ticari marka avukatı Josh Gerben ile ticari marka başvurusunda bulundu.

ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne bu ayın ilk zamanlarında yapılan ticari marka başvurusu, Web3 ile ilgili pek çok hizmeti içine alıyor. Bu ticari marka başvurusu Curry için bir ilk gibi görünüyor olsa da daha öncesinde metaverse ile ilgili çalışmalar yapmıştı. Curry, Ağustos 2021’de, 206.000 dolarlık Bored Ape Yacht Club satın almasıyla ilk kez NFT topluluğunun bir parçası oldu. Curry’nin CURRYVERSE adlı ticari marka başvurusu NFT’leri de içine alıyor. Curry’nin çalışma ekibi, NFT hazırlamak, tanıtmak ve satmak adına bir platform yaratmayı hedefliyor.

Elon Musk’tan Tweet! Dogecoin Twitter’a gelebilir!

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir