Tüm dünyayı etkisi altına alan NFT için Acun Ilıcalı’nın da bir proje geliştirdiği öğrenildi.  Ünlü isim, yeni projesini önümüzdeki günlerde açıklayacak.

Acun Ilıcalı tarafından dün yapılan açıklamada, NFT üzerine yeni bir projenin geliştirildiği belirtildi. Proje için detay vermek istemeyen Ilıcalı, önümüzdeki günlerde daha fazla detayı açıklayacağını duyurdu. Ancak açıklamalarda dikkat çeken en önemli detay, NFT’de sektörün öncüsü olmak adına bir girişimin yapılacağı oldu.

Acun Ilıcalı, Exxen projesiyle dikkat çekmişti!

Geçtiğimiz dönemlerde Exxen projesiyle Türkiye’de dijital alanda dikkat çeken Acun Ilıcalı, son olarak Avrupa Ligi maçlarını da alarak milyonlarca kullanıcıya ulaşmayı başarmıştı. 1 Ocak 2021 tarihi itibariyle resmi olarak yayına başlayan platform, şu ana kadar 1,5 milyon kullanıcıya ulaştı. Üye sayısının kısa süre içerisinde 1 milyonu aştığı platformda, 1,5 milyona doğru bir ilerleme kaydedildi. Önümüzdeki günlerde yeni proje ve yapımlar ile birlikte kullanıcı sayısının daha da artması bekleniyor.

Exxen, Netflix ile rekabet edecek

Acun Ilıcalı’nın yaptığı açıklamalarda dikkat çeken detaylardan birisi de rakibini söylemesi oldu. Açıklamalar göre Exxen’in şu andaki tek rakibi Netflix. Netflix ile yarışmak adına özel yenilikler ve içeriklerle üyelere seçeneklerin sunulacağını söyleyen Acun Ilıcalı, böylece sektördeki farkı kapatarak Exxen’in dünya geneline yayılmasının amaçlandığı belirtildi. Mevcut üye sayısı ve içerikler Exxen için Netflix ile rekabette şartları zorlayacak. Ancak Acun Ilıcalı yaptığı açıklamalarda bu konuda oldukça netti.

Yenilikçi projeleriyle dikkat çeken Acun Ilıcalı’nın yeni NFT projesi de bu nedenle dikkat çekti. Webrazzi Summit 2021’e katılarak Webrazzi Kurucusu Arda Kutsal’ın sorularını yanıtlayan Ilıcalı, gelen ısrarlı sorular üzerinde NFT üzerine yeni bir çalışmanın yapıldığını duyurdu.

Exxen sektörün öncüsü olacak

Acun Ilıcalı’nın üzerinde çalıştığı proje sadece Türkiye’de değil, dünya genelinde ön planda olacak. Türkiye’nin gücünün dünyada hissettirilmesi adına projeyi geliştirdiğini söyleyen başarılı isim, bu açıklamalarıyla beklentileri arttırdı ve merak uyandırdı. Ancak tüm sorulara rağmen proje hakkında isim ve diğer detaylara yönelik bir bilgi alınamadı. Ancak önümüzdeki günlerde resmi lansmanları ile yeni projenin aktarılması bekleniyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir