Twitter da Instagram’ın izinden giderek alışveriş çılgınlığına katılıyor. Artık satılık ürünlerinizi profilinizde gösterebileceksiniz. Detaylar burada!

Twitter Gelişmiş Arama özelliği nasıl kullanılır?

Twitter, satıcıların Twitter profil sayfalarını sattıkları ürünlere doğrudan bağlantılarla güncelleyecek bir entegrasyon konusunda Shopify ile ortaklık kurdu. Yeni Twitter eklentisini yükleyen Shopify kullanıcıları, Twitter hesaplarını Shopify’a bağlayabilir ve ardından Platform Store modülünü kullanarak bir Twitter mağazası oluşturmaya başlayabilir.

Yeni eklenti, satıcı ürünlerini Shopify’dan Twitter’a otomatik olarak yükler ve bu ürünler daha sonra Twitter profillerinde görünmeye başlar. Kullanıcılar, 50 adede kadar ürünü görüntülemek ve diğer ürünleri ve satıcının mevcut mağazasını keşfetmek için bu bölüme göz atabilir ve genişletebilir.

Mağaza sahipleri, Shopify mağaza ürünlerini Twitter ile senkronize etmek için Twitter eklentisini kullanabilir. Bu özellik satıcıların ürün açıklamalarında değişiklik yapmasını ve her bir ürünü ürün girip çıktıkça ayrı ayrı güncellemesini daha kolay hale getirecek.

Android için Twitter indir
iOS için Twitter indir

Twitter’da satılık ürünlerinizi artık Shopify profilinizde sergileyebilirsiniz

Shopify ile ortaklığına ek olarak, Twitter Mağazaları ve Shop Spotlight’ın beta sürümünü genişleterek perakendecilerin ürünlerini web sitelerinin profillerinde sergilemelerine olanak tanıdığını duyurdu. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki tüm markalar. Şimdiye kadar, özellikler yalnızca belirli bir satıcı grubu tarafından kullanılabiliyordu.

Twitter, 2015’te tweet’lerde ortaya çıkan “şimdi satın al” seçeneğinde Shopify ile ortak olmasına rağmen çok başarılı olamadı ve 2017’de bu özelliği kaldırdı, ancak pandemi ile artan online alışveriş çılgınlığında bu kaçınılmaz oldu. bu özelliklere gerçek bir platformda ihtiyaç duyulduğunu.

Son dönemlerde pek çok yenilikle karşımıza çıkan Twitter bu özellikle alışveriş dünyasında da kendine bir yer edinmeyi hedefliyor. Ancak şirketin bu özellikten beklediği başarıyı yakalayıp yakalayamayacağını ilerleyen zamanlarda görebileceğiz. Peki siz Twitter’ın bu yeni özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir