Samsung’un Galaxy Fit 3 olarak geliştirdiği yeni model resmen tanıtıldı. Özel tanıtım sonrasında Galaxy Fit 3 özellikleri de açığa çıktı. İşte detaylar.

Samsung, geliştirdiği özel modeli Galaxy Fit 3 için tanıtımı gerçekleştirdi. Uzun zamandan beri çeşitli sızıntılar ile gündeme gelen yeni modelin donanımları sızıntılar ile oldukça yakın. 1.57 inç AMOLED ekranıyla kulanım sunacak olan akıllı cihazda, önceki modele göre önemli yükseltmeler var.

Galaxy Fit 3 Özellikleri Neler?

Galaxy Fit 3’te 1.57 inç, 256 x 402 piksel çözünürlüğün desteklendiği AMOLED ekran bulunuyor. 36 gram ağırlığı ile pratik bir kullanım sunacak 5ATM ve IP68 sertifikası ile toz ve suya karşı da korumanın sağlandığı yeni cihazda, bataryada ciddi bir güncellemeye gidilmiş durumda. Fit 2 modeline göre yüzde 45 oranında kapasite artışına giden Samsung, 208 mAh kapasitesiyle uzun süre kullanım imkanı sağlayacak. Böylece tam dolu batarya ile Galaxy Fit 3 kullanıcıları 13 gün boyunca cihazı kullanabilecek. Üstelik yeni modelde sadece 30 dakika içerisinde yüzde 65 oranında şarj doluluğuna sahip olabilmek mümkün.

Samsung, Galaxy Fit 3 Modelini Tanıttı
Samsung, Galaxy Fit 3 Modelini Tanıttı

100 saat arayüzü ile kullanım sunacak model, kullanıcıların sağlık takibini yapacak. 100 spor, uyku takibi, horlama gibi durumlara karşı uyku nefes takibi, Galaxy Fit serisi akıllı bileklik olarak tanıtılmış olsa da Galaxy Fit 3 ile birlikte bu durum değişecek gibi duruyor. Zira Galaxy Fit 3 bir bileklik değil, akıllı saate daha yakın.

Galaxy Fit 3 Kaç Para?

Tanıtım yapılmış olmasına karşın yeni modelin fiyatı açıklanmadı. Samsung tarafından yapılan resmi tanıtımda yeni modelin 23 Şubat’tan itibaren belirli pazarlarda yer alacağı, gri, gümüş ve pembe altın renkleriyle satışa çıkarılacağı ifade edildi.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir