Tinder müşteri hizmetleri iletişim destek hattı bilgileri - Haberler - indir.com

Tinder müşteri hizmetleri iletişim destek hattı bilgileri

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-28 22:04:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Sosyal Medya

Arkadaş edinme ve sosyallik uygulamaları arasında önemli bir noktada yer alan Tinder ile ilgili yaşadığınız sorunları bildirmek adına elbette ki bir müşteri hizmeti bilgisine ihtiyaç duyacaksınız. Tinder uygulaması için özel bir müşteri hizmeti numarası bulunmuyor. Bu sebeple kullanıcılar uygulama ile ilgili sorun yaşadıkları anda nereye başvuracakları hakkında pek fazla bilgiye mevcut değillerdir. Tinder ile iletişime geçmeniz gerektiğinde nereye başvuracağınızı öğrenmek için sizde yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Dünyada oldukça geniş kitleleri etkisi altına alan Tinder, halen popülerliğini sürdürmeye devam ediyor. Uygulamanı halihazırda bir müşteri hizmetleri servisi bulunmuyor olsa bile destek hattına sorun bilmek mümkündür. Uygulama müşteri hizmetleri yardımı amacıyla bir telefon numarası olmadığını sitede zaten belirtiyor. Ancak farklı bir durum içinde Tinder özel bir iletişim numarası sunuyor. Bu reklam için de kullanılabiliyor olabilir. Sitenin destek kategorisinde yer alan bu bilgide uygulamanın arkasında çalışan ekiplerin yardımcı olması için online halde bekledikleri yazmaktadır. Şöyle ki, platform üzerinde yaşanan çoğu sorunun teknik açıdan olduğunu belirten içerikte yazışarak daha kolay bir şekilde açıklama getiriliyor. 

Tinder yeni sistemiyle daha da ucuz olacakTinder yeni sistemiyle daha da ucuz olacak

Yazımızın devamında Tinder üzerinde yaşadığınız sorunlar karşısında ulaşacağınız e-posta, talep için bağlantı URL'si ve bunun yanı sıra aynı zamanda yardım sayfası da yer alıyor. Bu şekilde yaşadığınız sorunlar karşısında hızla çözüm elde edebileceksiniz. Bu bilgilerin haricinde diğer kanallar içerisinde yer alan hiç bir destek hatta bilgisi Tinder ile alakalı değildir. Tinder şirketi, herhangi bir yardım talebiniz karşısında sizden kesinlikle ücret talep etmeyecektir. Bu gibi durumlara kesinlikle inanmamalısınız. Bildiğiniz üzer Tinder, sosyallik seviyenizi artırmak adına insanlar ile daha hızlı bir şekilde iletişim kurmanızı sağlayan özel bir sohbet uygulamasıdır. Fotoğraflar ile sunulan beğeni ve karşı tarafında beğenisini ile beraber hızlı bir şekilde eşleşme yapılarak özel bir sohbet alanı kuruluyor. Uygulama içerisinde rastgele sohbet gibi bir durum söz konusu değildir. Tinder uygulamasının diğer sohbet uygulamalarına göre çok daha farklı bir çalışma mantığı vardır. Bu da kullanıcılar tarafından beğeni ile karşılanan bir özellik oldu. 

Tinder uygulamasının arkasında çalışan geliştirici ekip gelişmiş düzeyde özelliklerin yanı sıra aynı zamanda çok sayıda araç da sunuyor. Şöyle ki uygulamada yer alan bazı özelliklerden de faydalanmak adına aylık ya da yıllık satın alma önerilerini de gözden geçirmenizde fayda vardır. Tinder ile iletişime geçeceğiniz adresler şu şekildedir;

- help.tinder.com/hc/tr/requests/new

- help.tinder.com/hc/tr/categories/115000771763-Something-s-Not-Working

- help.tinder.com/hc/tr

- Tinder telefon numarası 214 853-43-09

- Basın e-posta press@gotinder. com

- adsales@ ve TinderStories@ reklam ve hikayeler için

Yukarıda yer alan adreslerden ilki ile Tinder'da yaşadığınız birçok sorunu anında çözüme kavuşturabiliyorsunuz. Belirtmiş olduğunuz sorun hakkında gün çerisinde dönüş sağlanmadığı taktirde destek ekibinde yoğunluk söz konusudur. Bu sebeple yardım talebinizi bir kaç gün sonra tekrar demenizde fayda vardır. Tinder ile ilgili yaşadığınız sorunları yukarıdaki adreslerin yardımı ile ortadan kaldırmanız mümkündür. 


İlgili uygulamalar
Tinder 5.2 milyon ücretli kullanıcıya ulaştıTinder 5.2 milyon ücretli kullanıcıya ulaştı
Tinder'a rakip Facebook Dating kullanıma açıldıTinder'a rakip Facebook Dating kullanıma açıldı
Dizi sektörüne şok adım Tinder'dan! İşte konusu...Dizi sektörüne şok adım Tinder'dan! İşte konusu...

PAYLAŞ