Tinder 5.2 milyon ücretli kullanıcıya ulaştı - Haberler - indir.com

Tinder 5.2 milyon ücretli kullanıcıya ulaştı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-08 17:03:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Sosyal Medya

Arkadaşlık uygulamaları arasında en popüler uygulamalardan birisi olan Tinder, son çeyrekte 500 bin kullanıcıya daha ulaştı. Popüler uygulamalar arasında yer alan Tinder’ın bağlı olduğu şirket olan Match Group’un kazanç raporunu açıklamasının ardından yüzde 20’lik bir artış gözlendi.

Facebook Tinder'a Rakip Mi Oluyor?Facebook Tinder'a Rakip Mi Oluyor?

İkinci çeyrekte beklenenin üzerinde bir büyüme yakalayan Tinder, Match Group’un öngördüğü yıl boyu büyüme beklentisini de beklentilerin üzerinde bir şekilde yukarı taşımış oldu.

Tinder ile birlikte OkCupid, Plenty of Fish ve Match.com’un da sahibi olan şirket, analistlerin düşündüğü karlılık oranlarının da üzerine çıkmayı başardı.

Bu başarının en büyük mimarlarından olan Tinder ise her geçen gün abone sayısını arttırarak yüzde 37 büyüme kaydetti. Toplamda 5.2 milyon aboneye ulaşan Tinder, kullanıcı başına elde ettiği gelirde 1.8 lik oranda büyüme kaydederek 0.58 dolara ulaştı.

Tinder’ın ikinci çeyrek raporunda ortaya koyduğu tabloda şirketin gelirlerinde doğrudan bir etkileşim göründü. 3 aylık zaman diliminde yüzde 46 büyüme sağlandı. Şirketin sahip olduğu diğer ürünlere kıyasla gözle görülür bir büyüme gösteren Tinder adeta Match Group bünyesinin göz bebeği konumunda.


Tinder Lite önümüzdeki hafta yayına giriyor!Tinder Lite önümüzdeki hafta yayına giriyor!
Tinder yeni sistemiyle daha da ucuz olacakTinder yeni sistemiyle daha da ucuz olacak

PAYLAŞ