Dizi sektörüne şok adım Tinder'dan! İşte konusu... - Haberler - indir.com

Dizi sektörüne şok adım Tinder'dan! İşte konusu...

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-20 15:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dünya genelinde yüksek kullanıcı sayısına sahip olan çöpçatanlık uygulaması Tinder, ilginç bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Uygulamasını geliştirerek yeni özellikler kazandırmaya devam eden şirket, şimdi ise dizi sektörüne giriş yapmayı hedefliyor. Tinder dizisinin ana konusu ise aşk ve serüven olacağı belirtiliyor. Reuters kaynaklı bilgilere göre dizinin çekimleri Ağustos ayında Meksika’da tamamlandı. Ancak dizinin ne zaman yayınlanacağı ve ne isme sahip olacağı henüz belli olmuş değil. Tinder’ın orijinal içerik oluşturma amacı kapsamında böyle bir dizi hamlesi yaptığı düşünülüyor.

Tinder’dan Yeni Dizi Geliyor

Tinder yeni sistemiyle daha da ucuz olacakTinder yeni sistemiyle daha da ucuz olacak

Milyonlarca kullanıcıya sahip olan Tinder, orijinal içerikleri sayesinde popülerliğini artırmayı hedefliyor. Bu noktada kullanıcı Tinder’ı direkt bir şekilde kullanmıyor olsa bile, farklı bir yoldan şirkete bağlı bir içerikten faydalanmış olacak. Bu noktada Tinder’dan geçen yıl ilişkileri özgün makale ve videolar ile ele alan bir Swife Life adlı internet sitesi hayata geçirilmişti. Tinder bu noktada orijinal içeriklerini arttırmayı hedeflerken hisseleri bir yıl içerisinde yüzde 75’ten fazla değer kazanmıştı.

Çöpçatanlık uygulaması olarak hem dünya genelinde hem de ülkemizde oldukça fazla kullanım kitlesine sahip olan şirketin abone sayısı da artmaya devam ediyor. Bu tarz şirketlerin ve uygulamaların farklı sektörlere beklenmedik bir şekilde giriş yaptıkları biliniyor. Bakalım Tinder bu alanda ne gibi bir başarıya ve geri dönüşe imza atacak göreceğiz. Dizi hakkında şuan için bilinenler bunlardan ibaret durumda.


İlgili uygulamalar
Tinder 5.2 milyon ücretli kullanıcıya ulaştıTinder 5.2 milyon ücretli kullanıcıya ulaştı
Tinder'a rakip Facebook Dating kullanıma açıldıTinder'a rakip Facebook Dating kullanıma açıldı

PAYLAŞ