Seviyorum İnterneti Testi Nedir? - Haberler - indir.com

Seviyorum İnterneti Testi Nedir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-29 13:41:34
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Seviyorum internet testi nedir? Vodafone yeni kampanyası ile birlikte hediye dağıtıyor. Eğer sizde Vodafone Seviyorum Testi ile birlikte internet kazanmak istiyorsanız bu teste katılabilirsiniz. Bu sayede 3 GB bedava internet kazanabilirsiniz. Hatta 5 yıl boyunca toplamda 1 TB internet kazanabilirsiniz.

Vodafone Seviyorum İnterneti Testi

Son günlerde ortaya çıkan kampanyalar arasında en güzeli diyebileceğimiz Vodafone Seviyorum İnterneti Testi, 24 saat geçerli 3 GB interneti anında veriyor. Daha sonrasında ise 5 yıl boyunca ücretsiz olarak yararlanabileceğiniz 1 TB interneti kazanma şansına sahip oluyorsunuz. Üstelik bu 5 yıl boyunca 1 TB internet kazanma kampanyasına diğer operatörler de katılabiliyor. İşin en sevilen kısmı da burası.

Vodafone'dan Samsung Galaxy Note 9 için Vodafone'dan Samsung Galaxy Note 9 için "Eskisini getir yenisini götür" kampanyası

Peki bu teste nasıl katılabilirsiniz? Öncelikle Vodafone Seviyorum İnterneti için test sayfasına giriş yapmanız gerekiyor. Daha sonrasında ise karşınıza çıkan sayfada "Teste başla" seçeneğine basın. Karşınıza testler gelecek ve bu testleri cevaplayacaksınız. İlk olarak 5 yıl boyunca internet kazanacak daha sonrasında 24 saat geçerli 3 GB bedava internetinizi kazanacaksınız. Teste ulaşmak için burayı kullanabilirsiniz.


Spotify, Premium üyelik için yıl öncesinde çift kampanya!Spotify, Premium üyelik için yıl öncesinde çift kampanya!
Udemy'den efsane kampanya!Udemy'den efsane kampanya!
LG Türkiye, Dikkat Çekici G7 ThinQ Kampanyası BaşlattıLG Türkiye, Dikkat Çekici G7 ThinQ Kampanyası Başlattı

PAYLAŞ