Vodafone'dan Samsung Galaxy Note 9 için

Vodafone'dan Samsung Galaxy Note 9 için "Eskisini getir yenisini götür" kampanyası

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-05 16:30:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Mobil sektörde gelişmeler hızını kaybetmeden devam ediyor. Yeni akıllı telefonların tanıtılması ve çıkması üzerine operatör şirketleri çeşitli indirimler ve kampanyalar yapıyor. Vodafone'da bu konuda oldukça ilginç bir kampanya yapmaya başlıyor. Samsung firmasının yeni cihazı Galaxy S9 için kampanya yürüten Vodafone, "Eskisini getir yenisini götür" sloganıyla kullanıcıları ve tüketicileri bekliyor.

"Eskisini getir yenisini götür"

Dijital yaşamı kolay ve erişebilir hale getirmeyi amaçlayan Vodafone, Samsung'un geçen ay piyasaya sürdüğü Galaxy S9 cihazı için yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanyaya göre eski cihazını getiren Vodafone'lular yeni Samsung Galaxy S9'a ayda 110TL ek ödemeyle sahip olabiliyorlar. Samsung'un bu yeni telefonu, Vodafone RED'lilere özel Samsung Kablosuz Şarj Cihazı hediyesiyle geliyor.

Vodafone, Samsung Galaxy S9 modeline sahip olmak isteyen kullanıcıların ve tüketicilerin yüzlerini bu kampanya ile güldürecek. Vodafone İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy şunları söyledi:

"Vodafone Türkiye olarak, mobil iletişimde abonelerimizin hayatını kolaylaştıracak kampanyalar geliştirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda, akıllı telefon pazarının öncü markalarından Samsung’un yeni modeli Galaxy Note 9’a sahip olmak isteyen müşterilerimiz için ‘Eskisini Getir, Yenisini Götür’ kampanyası düzenliyoruz. Böylece, eski cihazını getiren ve Samsung’un yeni modeline sahip olmak isteyen müşterilerimize telefonlarını yenileme şansı veriyoruz. Ayrıca, bu telefonu sadece Vodafone Red’lilere özel olarak Samsung Kablosuz Şarj Cihazı hediyesiyle birlikte sunuyoruz. Vodafone olarak, dünya çapında mobil teknolojileri ayrıcalıklı tekliflerle tüketicilerimizin hizmetine sunmaya devam edeceğiz.”

Samsung Galaxy S9 Özellikleri

  • İşletim Sistemi: Android 8.0 Oreo
  • Bellek: 4GB Ram
  • İşlemci: Qualcomm Snapdragon 845 CPU / Exynos 9810 GPU
  • Depolama Alanı: 64/128/256GB Depolama Alanı
  • Kamera: 12MP Dual Pixel, dual arka kamera
  • Ön Kamera: 8MP oto fokus ön kamera
  • Batarya: 3000mAh
  • Diğer: Çift SIM Kart Desteği, Hall, Heart Rate, Proximity, RGB Light, Iris, Accelerometer, Barometer, Fingerprint, Gyro, Geomagnetic, Pressure sensörleri

Vodafone'un düzenlediği bu kampanya ile Samsung Galaxy S9 sahibi olmak oldukça basit. Eski cihazınızı Vodafone'a götürüp çeşitli ödeme seçenekleriyle bu akıllı telefona sahip olabilirsiniz. Samsung Galaxy S9, geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülmüştü. Vodafone Kampanyalarının detayı için kendi sayfasına bakabilirsiniz.





PAYLAŞ