Spotify, Premium üyelik için yıl öncesinde çift kampanya! - Haberler - indir.com

Spotify, Premium üyelik için yıl öncesinde çift kampanya!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-19 09:08:33
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Yazılım

Spotify son zamanlarda yaptığı güncellemeler ile gündemimize geliyor. Özellikle son dönemlerde Apple Watch'ta da kullanılabilmesi bu akıllı saati kullananlar tarafından oldukça beğenilmişti. Şimdi de Premium kısmı için indirim yapan şirket yeni yıldan önce kullanıcılarını memnun ediyor.

Spotify, Premium üyelik için yıl öncesinde çift kampanya!

Spotify, zaman zaman bazı sürprizler yapıyor. Yaptığı bazı sürprizleri ise tekrarlayarak kullanıcılarını memnun ediyor. Yeni yıl öncesinde yapılacak olan bir kampanya ile müzikseverleri memnun etmeyi planlayan şirket Aralık ayı sonuna kadar geçerli olacak bu kampanya sayesinde Premium üyeliklerin ücretinde indirim yapabilir. Spotify, yeni ve mevcut kullanıcılarını istedikleri anda reklamsız ve yüksek ses kalitesine sahip şarkılar ile buluşturuyor. Spotify platformuna ilk kez üye olacak kişiler Spotify Premium ile 1 TL'den daha az bir ücret ödeyecek.

Spotify sanatçıların şarkılarını doğrudan platforma yüklemesine izin veriyorSpotify sanatçıların şarkılarını doğrudan platforma yüklemesine izin veriyor

Yeni yıla az bir zaman kalmışken 2018'e hit şarkılar ile veda etmek isteyenler, çalma listeleri arasında gezinerek 2019 için kendileri için çalma listeleri oluşturuyor. Spotify'ın bu Premium kampanyası sayesinde kullanıcılar hem dinlemekten keyif aldıkları şarkıları istedikleri yerde ve zamanda dinleyebilecek. Hatta bu şarkıları çevrimdışı bir şekilde de dinleyebilecekler. Kışa az bir süre kalmışken yaptığınız çalma listelerini yolculuk sırasında veya yoğun geçen bir ders arasında dinleyebilir ve rahatlayabilirsiniz. Konu ile alakalı kampanya müzikseverler içerisinde iki tekliften oluşuyor. Bu teklifler:

  • Bugüne kadar kredi kartı bilgisi vermeyen kullanıcılar 3 aylık paket için 1 Türk Lirası ödeyecek.
  • Premium hesaplarını 16 Ekim 2018 tarihinden önce iptal eden kişiler ise 3 aylık paket için 14 Türk Lirası ödeyecek.

Zamanı kısıtlı olan bu kampanyayı kaçırmamak için 16 Kasım ve 31 Aralık 2018 tarihleri arasında kriterlere uyuyorsanız satın alabilirsiniz. 3 aylık Spotify platformunda Premium üyelik sahibi olmak için 1 Türk Lirası ödemek gerçekten çok cazip bir teklif  sayılabilir. Geçtiğimiz zamanlarda da platforma ilk defa Premium üye olanlar sadece 0.99 Türk Lirası ödüyordu. Bu özellik şimdilerde de devam ediyor. Platformun oldukça kapsamlı müzik veritabanı sayesinde aradığınız tüm müzikleri bu uygulama içerisinde bulabilirsiniz.


İlgili uygulamalar
Spotify 10. yılına özel, 10 yılın enlerini açıkladıSpotify 10. yılına özel, 10 yılın enlerini açıkladı
Spotify İçin Akıllı Saat Uygulaması DuyurulduSpotify İçin Akıllı Saat Uygulaması Duyuruldu
Spotify Premium'a Önemli Yenilikler GeldiSpotify Premium'a Önemli Yenilikler Geldi

PAYLAŞ