Udemy'den efsane kampanya! - Haberler - indir.com

Udemy'den efsane kampanya!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-22 14:12:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Udemy, bugün başlattığı bir kampanya ile kurs alan müşterilere bir tane daha kurs hediye ediyor. Efsane Kasım kampanyası ismini taşıyan bu kampanya bugün itibariyle başladı. Kampanyayı kaçırmamak için Cumartesi gününe kadar vaktiniz var. Daha sonrasında ise kampanya bitecek ve normal şekle geri dönecek.

Udemy'den efsane kampanya!

Bir kurs satın alanlara bir kurs hediye kampanyası 22 Kasım tarihinde başladı ve 24 Kasım saat 10.59'da bitecek. Daha sonraki satın alımlarda bu kampanya geçerli olmayacak. Ayrıca bu kampanyaya bir kere katılan kullanıcılar bir kere daha katılamayacak. Ayrıca kullanıcılara bir burs bedelinde kredi yüklenecek. Hediye kurs kredisi, pazartesi gününe kadar hesabınıza yüklenecek. Hediye kredinizi de istediğiniz kursta kullanabileceksiniz. 

Online Eğitim Platformu Udemy, Android Uygulamasını YayınladıOnline Eğitim Platformu Udemy, Android Uygulamasını Yayınladı

Boğaziçi Üniversitesi Siber Güvenlik Merkezi Topluluğu tarafından yapılmış olan Beyaz Şapkalı Hacker Kursu ile temel seviyeden ileri seviyeye kadar Beyaz şapkalı hacker olmanın inceliklerini öğrenebileceksiniz. Kariyerinizde bu şekilde bir hedefiniz varsa, örneğin: sızma testi uzmanı, beyaz şapkalı hacker gibi, bu kurstan faydalanabilirsiniz. Ayrıca bu kurs sayesinde ağ bilginizi çok daha üst seviyelere taşıyabilir, ağ ve web uygulama güvenliği konularında detayları bilgiler edinebilirsiniz. Boğaziçi Üniversitesi Siber Güvenlik Merkezi Topluluğu tarafından hazırlanmış olan bu kurs yaklaşık olarak 74 dersten oluşuyor.

Bilişim suçları işleyen korsanlar, bazı teknikler ve yöntemler kullanır. Korsanların bu eylemleri sırasında kullandıkları araçları tanıyan ve yazılımları bilen kişiler, bilgisayar dünyasının kötü adamları ile aynı bilgiye sahip olanlar, iyi niyeti olan güvenlik uzmanlarıdır. Udemy Efsane Kasım Kampanyası dahilinde, Beyaz Şapkalı Hacker Kursu'nu yüzde 94 indirim ile satın alabilirsiniz. Bu da yaklaşık olarak kursun 24.99 Türk Lirası'na denk geliyor. Ayrıca bir kurs satın alan kişilere istediği herhangi bir kursta hediye edilecek. Son dönemlerde oldukça sık bir şekilde kullanılmaya başlayan Udemy'nin bu şekilde bir kampanya yapması, kullanıcıların çok daha fazla bilgi sahibi olmasın yol açabilir. Özellikle de bilgisayara merakı olanların Beyaz Şapkalı Hacker Kursu'nu satın almaları çok daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlayabilir. Umarız öğrendiklerinizi kötüye kullanmazsınız. Son kez belirtelim ki kurs 24 Kasım tarihinde sona erecek.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ