LG Türkiye, Dikkat Çekici G7 ThinQ Kampanyası Başlattı - Haberler - indir.com

LG Türkiye, Dikkat Çekici G7 ThinQ Kampanyası Başlattı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-10 17:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Güney Koreli şirket LG’nin ülkemiz birimi LG Türkiye tarafından önemli kampanyalar başlatıldı. LG G7 ThinQ, Q Stylus+ ve K11 modellerini kapsayan bu yeni kampanya ile beraber kullanıcılara büyük fırsatlar sağlanmış oluyor. LG Türkiye tarafından gerçekleşen bu kampanyaya göre ülkemizde yer alan Vodafone, Türk Telekom ve Turkcell gibi operatörlerden alınan Q7+, G7 ThinQ ve Q Stylus + modelleri ile Vatan bilgisayar üzerinden alınan K11 kullanıcıları LG kazandırıyor internet sayfası üzerinden gerekli kayıtları yaptırarak çeşitli hediyeler kazanabiliyorlar. Bu kapsamda şeffaf kılıf, Bts LG X BTS Aksesuar paketi, HiFi Plus ve Powerbank gibi çeşitli hediyelere sahip olabiliyorlar.

17 İnçlik Ultra Hafif Yeni LG Gram 17 Duyuruldu

LG G7 ThinQ ön incelemesi ve fiyatıLG G7 ThinQ ön incelemesi ve fiyatı

LG Türkiye’den Büyük Kampanya

K11 modelini satın alan kullanıcılar ise LG X BTS görsel kılıfa sahip olabiliyorlar. Kampanyaya katılım sağlamak için bu belirlenmiş olan cihaz modellerini satın alan kullanıcılar, LG’nin kampanya sitesi olan lgkazandiriyor sitesi üzerinden kişisel bilgileri ile cihazlarının IMEI numarasını girmeleri gerekiyor. Ayrıca bir fatura kopyası da istenilen bilgiler arasında bulunuyor. Kampanya kapsamında kazanılmış olan hediyeler ise en geç olarak 10 Ocak 2019 tarihine kadar kullanıcılara ulaştırılmış olunacak. Kampanyanın 10 Aralık – 31 Aralık 2018 tarihleri arasında geçerli olacağını belirtelim.

Şirketin şuan için amiral gemisi konumunda yer alan G7 ThinQ modelinin sunmuş olduğu özellikleri hatırlayacak olursak cihazda 64 GB’lık dahili depolama alanı bulunuyor. 4 GB RAM’e sahip olan bu modelde 6.1 inçlik bir ekran yer alıyor. IP68 sertifikasına sahip olan cihaz yüksek dayanıklı yapısı ve MIL-STD 810G testlerine dayanıklılığı ile dikkat çekiyor. LG Türkiye tarafından Efsane Cuma indirimleri döneminde de yine dikkat çekici bir kampanya düzenlenmiş ancak teknik problemler ortaya çıkmıştı. Sizlerde LG’nin bu yeni kampanyasından faydalanabilirsiniz.   


LG G5 Oreo Tüm Dünyada Yayınlanmaya BaşladıLG G5 Oreo Tüm Dünyada Yayınlanmaya Başladı
LG G7 One, Android 9.0 Pie GüncellemesiLG G7 One, Android 9.0 Pie Güncellemesi
17 İnçlik Ultra Hafif Yeni LG Gram 17 Duyuruldu17 İnçlik Ultra Hafif Yeni LG Gram 17 Duyuruldu

PAYLAŞ