iPhone'da Instagram çoklu hesap yönetimi nasıl yapılır? - Haberler - indir.com

iPhone'da Instagram çoklu hesap yönetimi nasıl yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-18 19:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Instagram için yapılan son güncellemeler ile birlikte iOS işletim sistemini kullananlara yönelik çoklu paylaşım desteği getirildi. Peki, iPhone’da Instagram çoklu hesap yönetimi nasıl yapılır?

iOS işletim sistemine yönelik yeni bir güncelleme alan Instagram bu güncelleme sonrasında yeni yetenekler kazandı. Bugüne kadar çok sık alışkın olmadığımız çoklu hesap yönetimine destek veren yeni güncelleme sayesinde kullanıcılar artık bir paylaşımı, birden fazla hesapta yayınlayabilecek. Bu özellikle işletmeler ve e-ticaret gibi farklı alanlarda faaliyet gösterenler için uygun bir ortam hazırlarken, yeni özelliğin nasıl kullanılacağı da açıklamalarla gösterildi. 

2018 Instagram kabarcıklarınızı oluşturdunuz mu?2018 Instagram kabarcıklarınızı oluşturdunuz mu?

Instagram Bilgisayarda Nasıl Kullanılır?

Instagram çoklu hesap nasıl yapılır?

Instagram'da toplu hesap yönetimi yapabilmek adına ilk olarak uygulama içerisinde oturum açmanız gerekiyor. Daha sonra takip etmeniz gereken adımlar ise şöyle;

Oturum açtıktan sonra ise sağ üst köşede yer alan üç çizgiye tıklayarak buradan ayarlar bölümüne geçiş yapın.

Daha sonrasında ise karşınıza çıkacak olan seçeneklerden en altta yer alan hesap ekle seçeneğine tıklayın.

Eklediğiniz bu hesap çoklu hesap olarak resmi Instagram uygulamasında kullanılmaya başlayacaktır.

Hesap ekledikten sonra ne olacak?

Hesap ekledikten sonra yaptığınız paylaşımlar her iki hesapta da yayınlanacak ve böylece hesap yönetimi kolay bir şekilde Instagram uygulaması ile sağlanmış olacak. Aynı anda birden fazla hesapta paylaşım yapma imkanı sağlayan bu özellik, özellikle birden fazla hesaba aynı içerik giren kullanıcıların tüm işlemlerini çok daha kolay bir hale getirecek ve kısa süre içerisinde paylaşımların tüm hesaplarda yapılmasını sağlayacak.

Eğer siz de birden fazla Instagram hesabı kullanıyorsanız ve benzer ihtiyaçlarınız varsa belirtilen adımları takip ederek Instagram uygulamasını daha etkin bir şekilde kullanabilirsiniz. Paylaşım ekranında kullanıcıların tüm hesaplarında paylaşımı gönderme imkanı bulunsa da bazı içeriklerin tek bir profilde yayınlanması gerektiğinde, hesap seçimi yapılabilmesi adına Instagram tarafından yeni seçenek de paylaşım ekranına eklenmiş durumda. Bu bakımdan hesap ekleyerek hesabına birden fazla Instagram üyeliğini bağlayan kullanıcıların, yayınlarını tüm hesaplara gönderme gibi bir zorunluluğu bulunmuyor. Paylaşım ekranında içeriğin türüne ve isteklerinize göre hangi hesapta paylaşmak istiyorsanız hesap seçimini yapabilirsiniz. 

2018'in Instagram enleri belli oldu


İlgili uygulamalar
Instagram Çoklu Hesaba Paylaşım Desteği GeldiInstagram Çoklu Hesaba Paylaşım Desteği Geldi
Instagram Fotoğraf İndirme YöntemleriInstagram Fotoğraf İndirme Yöntemleri

Tinder Instagram Entegrasyonu Tanıtım Videosu


PAYLAŞ