Instagram Bilgisayarda Nasıl Kullanılır? - Haberler - indir.com

Instagram Bilgisayarda Nasıl Kullanılır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-30 14:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Son yılların en popüler sosyal ağlarından olan Instagram, sadece mobil olarak değil, bilgisayarlardan da kontrol edilebiliyor. Geliştirilen yeni özellik ile birlikte Instagram kullanımındaki mobil zorunluluk ortadan kaldırılırken, özel sistem ve uygulamalar aracılığı ile Instagram’ın tüm özelliklerini dahi kullanmak mümkün. Peki, Instagram bilgisayarda nasıl kullanılır ve hangi program ile neler yapılabilir?

Instagram Fenomeni Olmanızı Sağlayacak 10 Uygulama!

Instagram Hikayelere Shazam Desteği GeliyorInstagram Hikayelere Shazam Desteği Geliyor

1. Instagram Uygulaması

Windows için özel olarak geliştirilen Instagram uygulaması, Windows 10 sistemlerinde destekleniyor. Windows Mağaza üzerinden erişimin sağlanabileceği Instagram uygulamasında mobilde olduğu gibi bir deneyim sunuluyor. Uygulamanın tek eksiği ise fotoğraf ekleme desteğinin olmaması. Bu nedenle fotoğraf ekleme dışındaki işlemler Windows 10 Instagram uygulaması ile yapılabilir.

2. Instagram Web

Instagram Web ile birlikte Instagram’ın sınırsız bir şekilde kullanılabileceği ilk aşamada akla gelse de Instagram Web ile yine kısıtlamalar var. Video izlenmeye kadar pek çok özelliğin desteklendiği Instagram Web ile fotoğraf paylaşımı yapılamıyor.

3. Uygulamalar

Instagram kullanımında her ne kadar iki seçenek de pek çok avantaj sunsa da ikisinin de ortak eksiği fotoğraf ve video yükleyememek. Instagram’ın bu özelliklerini kullanmak için kişilerin üçüncü parti uygulamalarını kullanması zorunlu. Aksi halde tek seçenek telefonlardaki Instagram uygulaması. Üçüncü parti uygulamalarında ise masaüstü kurlumu içeren çeşitli uygulamalar ile birlikte online hizmet veren ve Instagram dahil olmak üzere pek çok sosyal medya yönetimini destekleyen servisler bulunuyor.

4. Android Emülatörleri Kullanın

Instagram’ın bilgisayarlardan sorunsuz ve güvenli bir şekilde kullanılmasında en son çare ise Android emülatörler. Android işletim sistemi deneyimi sunan bu emülatörler aynı zamanda kişilerin Android sistemindeki uygulama ve oyunlara erişmesini de sağlıyor. Bu bakımdan isteyenler Android emülatörlerini bilgisayarlara kurarak Instagram uygulamasını da telefonlarda olduğu gibi kurarak Instagram’ı sınırsız bir şekilde kullanabilir.


İlgili uygulamalar
Instagram Nedir ve Instagram nasıl kullanılır?Instagram Nedir ve Instagram nasıl kullanılır?
Instagram Hikayeler'e 'Okul Modu' geliyor!Instagram Hikayeler'e 'Okul Modu' geliyor!

Tinder Instagram Entegrasyonu Tanıtım Videosu


PAYLAŞ