Instagram Çoklu Hesaba Paylaşım Desteği Geldi - Haberler - indir.com

Instagram Çoklu Hesaba Paylaşım Desteği Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-10 17:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Kullanıcı deneyimini önemseyen sosyal medya platformlarından birisi olan Instagram için önemli bir yenilik geldi. Uygulamasını sürekli güncelleyerek hataları gideren ve yeni işlevsellikler katan Instagram, şimdi ise çoklu hesapları  yakından ilgilendiren bir özelliğini platforma sundu. Instagram’a gelen her yenilik kullanıcılar tarafından beğenilmeyebiliyor. Hatırlatsanız geçtiğimiz haftalarda yeni bir tasarım anlayışı olan kaydırma ile ana sayfada gezme teması test aşamasındayken yanlışlıkla sunulmuş ve birçok kullanıcı kısa da olsa bu yeni ana sayfa düzenini deneyimlemişti. Ancak hiç beğenilmemiş ve büyük tepkilere sebep olmuştu. Şimdi ise gelen yeni güncelleme ile Instagram için çoklu hesapta paylaşım desteği getirilmiş oldu. Bu özelliğin daha çok işletme hesapları için bir hayli işlevsel olacağını söyleyebiliriz.

Instagram Çoklu Hesapta Paylaşım Özelliği

Instagram Müşteri HizmetleriInstagram Müşteri Hizmetleri

Yeni özelliğe bakacak olursak artık seçeneğiniz içerikleri tek bir dokunma ile birden fazla hesapta aynı anda paylaşabilmeniz mümkün olacak. Fakat her hesap için farklı özel içerikler paylaşmak isteyen kullanıcılar için bu özelliğin bir işe yaramayacağını söyleyebiliriz. Fakat bu özellik daha çok kişisel kullanıcılar yerine ticari işletme hesabına sahip satış sayfaları tarafından oldukça faydalı bulunacağı düşünülüyor. Şuan için söz konusu bu yenilik sadece iOS platformu için sunulurken normal paylaşım yapar gibi galerinizden içerik seçerek toplu paylaşım gerçekleştirebileceksiniz.

2018 Instagram kabarcıklarınızı oluşturdunuz mu?

Seçim işlemi sonrasında paylaşmadan hemen önce alt bölümde bu içeriği hangi hesaplarınızda paylaşmak istediğinizi bir kutucuk ile seçim yapacaksınız. Paylaşma yapmak istemediğiniz hesaplarda ise seçim yapmamanız gerekiyor. Android platformu için ise bu özelliğin ne zaman geleceği henüz belli olmuş değil. Fakat Instagram’ın iOS’tan sonra yakın bir zamanda bu yeniliğini Android kullanıcıları için de sunması bekleniyor. Bakalım bu özellik kullanıcılar tarafından ne kadar beğenilecek göreceğiz.


Instagram yeni özelliğini aldığı tepkiler sonucunda kaldırdı!Instagram yeni özelliğini aldığı tepkiler sonucunda kaldırdı!
Instagram'a Erişim Engeli GelebilirInstagram'a Erişim Engeli Gelebilir
2018 Instagram kabarcıklarınızı oluşturdunuz mu?2018 Instagram kabarcıklarınızı oluşturdunuz mu?

PAYLAŞ