Instagram Fotoğraf İndirme Yöntemleri - Haberler - indir.com

Instagram Fotoğraf İndirme Yöntemleri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-15 11:06:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Instagram, gerek hikayeler gerekse normal işlevsellik bölümüne birçok özellik getirsede, direkt bir şekilde Instagram fotoğraf indirme seçeneğini kullanıcılara sunmuyor. Bu noktada ise kullanıcılar Instagram üzerinden fotoğraf veya video indirmek için çeşitli yollara başvuruyorlar. Bilindiği üzere ise Instagram’da fotoğraf indirme yöntemleri arasında birçok seçenek bulunuyor. Gelin şimdi Instagram fotoğraf indirme işlemleri nasıl kolay bir şekilde gerçekleştirilir göz atalım.

Instagram indir - Android

Instagram’da Geri Sayım Sayacı Nasıl kullanılır?Instagram’da Geri Sayım Sayacı Nasıl kullanılır?

Instagram indir - iOS

Instagram Fotoğraf İndirme Yöntemleri

Instagram üzerinden en kolay bir şekilde fotoğraf veya video indirmek için web, iOS ve Android tarafında farklı çözümler bulunuyor. İlk olarak web yani bilgisayar üzerinden Instagram fotoğraf indirme yöntemine bakacak olursak, Instagram’da indirmek istediğiniz fotoğraf paylaşımının seçenekler bölümünden gerekli URL bölümünü kopyalayın. Daha sonra fotoğrafı indireceğiniz adres olan downloadgram.pro sitesine erişerek kopyalamış olduğunuz URL bölümünü gerekli alana yapıştırın. Daha sonra alt bölümde yer alan indir butonu ile indirme işlemini başlatabilirsiniz.

2018'in Instagram enleri belli oldu

Bir iPhone cihazı üzerinden Instagram’da fotoğraf indirmek için ise farklı bir yöntem kullanmak gerekiyor. Bunun için üçüncü parti bir uygulama desteği almanız gerekiyor. App Store üzerinden Downloader for Instagram adlı uygulamayı indirin ve telefonunuza kurun. Daha sonra uygulamayı açtığınız zaman yine indirmek istediğiniz video veya fotoğraf URL adresini gerekli alana yapıştırın. Daha sonra indirme başlayacak ve uygulamanın History bölümünden gerekli kontrolü sağlayabilirsiniz.

Instagram fotoğraf indirmek için Android tarafında ise Instasave adlı uygulamayı kullanmanız gerekiyor. Uygulamayı açtığınız zaman Instagram erişimine uygulama için izin vermeniz gerekiyor. Daha sonra Instagramda bir fotoğraf veya video içeriğinin URL adresini kopyaladığınız zaman içerik otomatik bir şekilde inmeye başlayacaktır.


Instagram Çoklu Hesaba Paylaşım Desteği GeldiInstagram Çoklu Hesaba Paylaşım Desteği Geldi
Instagram, paylaşımları birden fazla hesapta yayınlamaya izin verecekInstagram, paylaşımları birden fazla hesapta yayınlamaya izin verecek
Instagram'ın en çok beğenilen fotoğrafı bir YUMURTA!Instagram'ın en çok beğenilen fotoğrafı bir YUMURTA!

PAYLAŞ