2018 Instagram kabarcıklarınızı oluşturdunuz mu? - Haberler - indir.com

2018 Instagram kabarcıklarınızı oluşturdunuz mu?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-07 19:35:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Şayet Instagram hesabınızda paylaştığınız bir gönderi yeteri kadar beğenme almıyorsa, bunun sebebi akılları çelecek renkleri uyum içerisinde kullanmadığınızdan dolayı olabilir mi? Yeni web uygulaması olan Year of Colour, son 12 ayda paylaştığınız fotoğrafları alarak, bir kabarcık diyagramı oluşturmanıza yarıyor. 

Instagram hesabınız ile açabileceğiniz oturum ile uygulamayı deneyebilirsiniz. Şayet uygulamayı denemek istiyorsanız buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Şayet istenilen erişim izinleri sizin için sorun olmuyorsa, devam edin ve e-posta adresinize giren. Oluşturulan rapor ise sizin e-posta adresinize gönderilecek. En çok beğenilen fotoğraflarınızın renk tonlarını belirlemede size yardımcı olan Year of Colour, bu konuyu temel alan bir diyagram oluşturuyor. diyagramda görünen bir dairenin büyüklüğü, o rengin ne kadar çok kullanıldığını görmenize yardımcı oluyor. Buradaki asıl amaç ne diye soracak olursanız ise şu şekilde açıklamak istiyorum; "renkleri daha uyum içerisinde olan bir akış oluşturmanıza yardımcı olacaktır. Buda daha çok beğeni almanıza yardımcı olacaktır. 

Instagram organik aktif gerçek türk takipçi satın almak için instatakipci.comInstagram organik aktif gerçek türk takipçi satın almak için instatakipci.com

Bir başka hesap adına işlem yapmanıza izin vermiyor

2018 Instagram trendleri

Daireleri parlaklık, renk doygunluğu, zaman ve popülerlik gibi faktörlere göre tekrardan sıralamanızda yardımcı olan uygulama, sonuçlardan memnun kaldığınız zaman diyagramı Instagram hesabınızda paylaşmanıza izin veriyor. Ancak bunu için telefon kullanmanız gerekeceğini sizlere hatırlatmak istiyorum. Ayrıca başka hesapların Instagram hesaplarının diyagramını oluşturmanıza olanak tanımayan uygulama sadece size göre çalışıyor. Bunun nedeni ise uygulama gizliliğe çok fazla önem veriyor.

 


Instagram Müşteri HizmetleriInstagram Müşteri Hizmetleri
Instagram yeni özelliğini aldığı tepkiler sonucunda kaldırdı!Instagram yeni özelliğini aldığı tepkiler sonucunda kaldırdı!
Instagram'a Erişim Engeli GelebilirInstagram'a Erişim Engeli Gelebilir

PAYLAŞ