iPhone 13 serisiyle 1 TB depolama seçeneğine sahip olacak - Haberler - indir.com

iPhone 13 serisiyle 1 TB depolama seçeneğine sahip olacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-29 14:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Apple’ın önümüzdeki yıl tanıtacağı yeni akıllı telefon serisi iPhone 13 ile ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor.

Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticileri arasında olan Apple geçtiğimiz haftalarda yeni akıllı telefon serisi iPhone 12’yi tanıttı. Ancak yeni serinin piyasaya sürülmesinden sadece birkaç gün sonra iPhone 12 ailesi sorunlarla gündeme gelmeye başlasa da satış başarısı devam ediyor gibi duruyor.

Katlanabilir iPhone için dayanıklı ekran patentiKatlanabilir iPhone için dayanıklı ekran patenti

2020 yılı itibariyle 1 milyon iPhone kullanıcısına ulaştığı düşünülen şirketin iPhone 12 serisini tanıtmasının üzerinden daha 1 ay geçmeden iPhone 13 ile ilgili önemli detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Daha önce ekran özellikleriyle gündeme gelen iPhone 13 serisi bu kez depolama kapasitesiyle gündemde.

Apple hakkında güvenilir bilgiler vermesiyle tanınan ünlü teknoloji analisti Jon Prosser, Apple iPhpone 13 modelinde nihayet gelecek sene 1 TB depolama seçeneği sunacağını açıklayan bir tweet paylaştı.

iPhone 13'le birlikte gelecek sürpriz özellik

Ancak Apple bu seçeneği muhtemelen sadece üst sınıf modelleri olan iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max modellerinde sunacak. iPhone 13 ve iPhone 13 mini modelleri de maksimum 512 GB depolama alanıyla donatılacaktır.

Bunun yanı sıra iPhone 13 serisinin A15 Bionic yonga setinden güç alacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor. Ayrıca geçtiğimiz günlerde gelen sızıntılara göre yeni iPhone modellerinin ekran boyutları ortaya çıkmıştı. Güvenilir bir kaynaktan gelen bilgilere göre iPhone 13 mini 5,42 inçlik ekranla, iPhone 13 ve iPhone 13 Pro  6,06 inç ekranla ve  iPhone 13 Pro Max’in ise 6,67 inçlik ekrana sahip olacak ve tüm modellerin OLED ekranla karşımıza çıkacağı düşünülüyor. 102 Hz ekran tazeleme seçeneğiyle kullanıcılara sunulması beklenen yeni iPhone serisinde yeni nesil Touch ID parmak izi sensörüne sahip olacağı da düşünülüyor


iPhone 12 için ters şarj kablosuz şarj gelebiliriPhone 12 için ters şarj kablosuz şarj gelebilir
Analistlere göre Apple 1 milyon iPhone kullanıcısına ulaştıAnalistlere göre Apple 1 milyon iPhone kullanıcısına ulaştı

PAYLAŞ