Facebook'ta bir kullanıcı nasıl sessize alınır? - Haberler - indir.com

Facebook'ta bir kullanıcı nasıl sessize alınır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-22 12:16:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olan Facebook, adeta sektörün liderliğini elinde tutuyor. Birbirinden farklı özelliklere sahip olan Facebook, kullanıcıların kişiselleştirme yapmasına izin verir. Facebook hesabınızda bulunan kullanıcıları sessize almasına izin verir.  Bu özellikle beraber Facebook'un bir kullanıcıyı sessize alma özelliğiyle gönderilerini görmek istemediğiniz kişileri belirleyebilirsiniz. 

Arkadaş listenizdeki bulunan kişilerin paylaşmış olduğu gönderileri görmek istemiyorsanız ve rahatsız oluyorsanız bu kişiyi arkadaş listenizden çıkartamıyorsanız Facebook'un bu özelliği sayesinde kullanıcıyı sessize alabilirsiniz. Facebook'ta bir kullanıcıyı sessize alma işlemi hakkında bilgi verebilirsiniz. 

Facebook'ta Messenger Odaları nasıl oluşturulur?Facebook'ta Messenger Odaları nasıl oluşturulur?

Facebook'ta bir kullanıcıyı sessize alma

Facebook'ta yer alan bir kullanıcı sessize almak için zaman tünelindeki gönderilerden kişinin paylaşmış olduğu bu gönderiyi bulun. Söz konusu gönderinin bu sağ üst köşesindeki, üç noktaya tıklayın ve ardından açılan menüde bulunan seçeneklerden "Kullanıcıyı 30 Günlüğüne Geçici Gizle" butonuna tıklayın. Bu basit işlem sayesinde 30 günlüğüne, gönderilerini zaman tünelinizde görmek istemediğiniz kişiyi sessize alabilirsiniz.

Sessize aldığınız kişinin sessize alma eylemini kaldırmak için de Facebook uygulamasının ana ekranının sağ üst köşesindeki üç çizgiye tıklayın ve Ayarlar sekmesine tıklayın. Ayarlar penceresindeki seçeneklerden "Haber Kaynağı Tercihleri" seçeneğine hafifçe tıklayın ve açılan pencereden de "Geçici Gizleme Ayarlarını Yönet" butonuna dokunun. Burada 30 günlüğüne sessize aldığınız kullanıcılar listelenecektir. Sessize aldığınız kullanıcının bu eylemini kaldırmak için listeden kullanıcının üzerine tıklayın ve "Sessize Almayı Sonlandır" butonunu seçin. Sessize alma işlemini sorunsuz bir şekilde halledebilirsiniz. 

 


İlgili uygulamalar
Facebook, Messenger için Face ID özelliğini test etmeye başladıFacebook, Messenger için Face ID özelliğini test etmeye başladı
Giphy'i satın alan Facebook hakkında soruşturma başlatıldıGiphy'i satın alan Facebook hakkında soruşturma başlatıldı
Facebook Instagram beğenileri satan ve kullanıcıları verilerini çalan iki siteye dava açtıFacebook Instagram beğenileri satan ve kullanıcıları verilerini çalan iki siteye dava açtı

PAYLAŞ