Dünyanın en pahalı iPhone’ları - Haberler - indir.com

Dünyanın en pahalı iPhone’ları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-18 17:33:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Dünyanın en pahalı iPhone'ları listesinde hem en lüks iPhone modellerini hem de en pahalı iPhone tasarımlarını bulmak mümkündür. iPhone modelli telefonlar, şu an piyasanın en başarılı akıllı telefonları arasında yer alıyor. Gerek tasarımı, herek kamerası gerekse işlemci sistemi ile milyonlarca kişiyi etkilemeyi başaran Apple, standart malzeme ve tasarım ile bu telefonları kullanıcıların karşısına çıkarıyor. Sizin için hazırladığımız dünyanın en pahalı iPhone’ları listesi, klasik ve son model bir iPhone’un çok çok üstünde rakamlara ulaşıyor.

Dünyanın en pahalı iPhone’ları listesinde ilginç tasarımlar var

Altın kaplama, değerli taşlar veya madenlerden, özel tasarımlara kadar varan seçeneklere kadar iPhone modellerinin fiyatları oldukça yükseliyor. Oldukça küçük bir kitleye seslenen, sınırlı üretim olan ya da özel sipariş üzerine hazırlanan bu iPhone modelleri arasında çok uçuk fiyatlara sahip olanlarda bulunuyor. 

iPhone 12 Pro Max'ın taslak tasarımı ortaya çıktıiPhone 12 Pro Max'ın taslak tasarımı ortaya çıktı

Altın kaplama, özel tasarım iPhone 11 Pro

OJ Exclusive özel tasarım olarak özel talep üzerine hazırlanan altın kaplama, pırlanta taşlar ve gerçek deri detayları ile telefonlar daha lüks hale getiriliyor. Telefona eklenen 24  ayar altın kaplamalar yetmezmiş gibi aynı zamanda pırlanta, swaroswski taşı ve benzer özel taşlar ile bu telefon için özel sipariş verebiliyorsunuz. Telefona eklenen detaylar ile beraber fiyatın yükseldiğini de görebilirsiniz. Minimum düzeyde 5 bin dolardan başlayan bu telefonun, eklenen diğer detaylarla beraber 10 bin dolara ve üzeri fiyat etiketine sahip olduğunu görmek mümkün. 

Pırlanta çerçeveli 24 ayar altın kaplama iPhone 11 Pro Max

Hem pırlanta ile çerçevelenmiş hem de 24 ayar altın ile donatılmış olan iPhone 11 Pro Max bu varyasyonla beraber yaklaşık 10 bin 500 dolar fiyat etiketine sahiptir. Gold Genie imzalı olan bu iPhone modelinin tek detayı altın kaplama olması ve değerli taşlarla bezenmiş olmasıdır. Bunun dışında özel bir tasarım ya da lazer işleme gibi detaylar bulunmuyor. Yine de sadece birkaç kişinin alabileceği bu iPhone modeli ilginç duruyor.

Ülke bayrağının da yer aldığı altın kaplama iPhone 11

Kaplama yapacağınız altın ayarını yine ayarlayabileceğiniz Golden Consept iPhone 11 modellerine bir de 7 farklı ülke bayrağının deri etay olarak ekleyebiliyor ve satın alabiliyorsunuz. Bunun size maliyeti 4 bin dolar ile 5 bin dolar arasında olacak.

Elmas ve pırlantalar ile renklendirilmiş iPhone X

Teknolojik ürünleri lüks hale getirmesiyle bilinen Brikk’in ‘’lüks iPhone X serisi’’ gerçekten de hem şık görünüyor. Ürünün çok şık görümesi fiyatın yükselmesini sağlıyor. Hem 24 ayar altın kaplama hem de arka kısmında konumlandırılan kakma elmaslar ve pırlantalar ile söz konusu bu telefonun fiyat etiketinin çok yüksek olduğunu görüyoruz. Altın kaplama olan ve pırlantalar ile bezeli olan iPhone X modeli 18 bin dolardan satışa sunuluyor. Bunun dışında Rose Gold versiyonu ve platin kaplama versiyonları da 14 bin dolar ile 18 bin dolar arasında değişiyor. Gerçekten de dudak uçuklatıyor.

Sadece 10 tane üretilen iPhone X

Legend Classique iPhone X modeli elmas çerçeve üzerine 24 ayar altın ve el yapımı sanatsal gravürlerin eklenmesinden meydana geliyor. Bu gravürlerin 35 saat özel işçilik gerektiğirdiğini söyleyen şirket sadece 10 tane üretiliyor olmasıyla dikkat çekiyor. Bu iPhone X’in fiyatı ise yaklaşık 4 bin 500 dolar.

Hem altın kaplama hem de gerçek deri

Aurum Edition farklı tasarımlarda iPhone 11 serisi için modeller sunuyor. Sade bir tasarıma sahip olan bu altın çerçeveli ve deri iPhone’da 24 ayar altın ve el işçilği ile yapılan gerçek timsah derisi bulunuyor. Bunun ise fiyat etiketine yansıması, 4 bin 600 dolar şeklinde oluyor.

 




Apple iPhone logosu için yeni bir patent aldıApple iPhone logosu için yeni bir patent aldı
iPhone'da JPG görüntüleri nasıl HEIC'e dönüştürülür?iPhone'da JPG görüntüleri nasıl HEIC'e dönüştürülür?
WhatsApp iPhone özellikleri gelişiyorWhatsApp iPhone özellikleri gelişiyor

PAYLAŞ