WhatsApp iPhone özellikleri gelişiyor - Haberler - indir.com

WhatsApp iPhone özellikleri gelişiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-15 13:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Günümüzün hiç kuşkusuz en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, için iPhone tarafından yeni özelliklerin geleceği konuşuluyor. Şirket iPhone tarafına yenilikler sunmaya hazırlanırken, her geçen gün daha kullanıcı dostu olarak kullanıcı deneyimini artırmaya devam ediyor. Henüz bir süre önce tarihle mesaj arama özelliğini kullanıcılara sunan şirket, dünya genelinde milyonlarca kullanıcısının geri bildirimlerini dikkate alarak iyileştirmeler yapmaya devam ediyor. Henüz test aşamasında olan depolama kullanımına yönelik düzenleme ve geliştirmeler yanında kullanıcılar için tarihe göre mesaj araması ve yıldızlı mesajlar haricinde mesajları temizlemesini sağlayacak olan yeni özellikler de getirmişti.

WhatsApp iPhone için yeni özellikler

Telegram yeni özellikleriyle WhatsApp'ı geçmeyi hedefliyorTelegram yeni özellikleriyle WhatsApp'ı geçmeyi hedefliyor

Hem Android hem de iOS için geliştirmelerini sürdürmeye devam eden WhatsApp, bazı yenilikleri belli cihazlarda test etmeyi tercih ediyor. Söz konusu durumlardan birisi ise iOS için geldi. Fotoğraf mesajlarına odaklı olan bu yenilikte yönlendirilen fotoğraflara özel etiket getirildi. Bu etiket ile beraber fotoğrafı internette arama özelliği de gelecek. Mesajlarda güvenliği sağlamak ve bilgi kirliliğinin önüne geçmek ile beraber yalan haberleri de engellemek isteyen uygulama, bir fotoğrafın dört veya daha fazla kez iletilmesi sonrasında bir arama butonu gösterecek. WhatsApp iPhone için yeni bir özellik olacak bu buton sayesinde tekrar gönderilen fotoğrafın ne olduğu ve kaynağının neresi olduğu gibi detaylı bilgilere erişilebilecek.

WhatsApp’ın uzun bir süredir yalan haberleri yayan, mesajlara ve hesaplara karşı durmuş olduğu mücadele biliniyor. Bu özellik sayesinde ise birçok kez gönderilen fotoğrafların asılsız bir bilgi içerebileceği kullanıcılara açıklanabilecek. Uygulama ayrıca bir süre önce yalan haber ve spam içerik paylaşan hesapları da engellemeye başladı. Kullanıcı güvenliğini her zaman en üst seviyede tutmaya gayret gösteren, WhatsApp bu yönlü çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.


Google WhatsApp kullanıcılarının kişisel verileri için risk oluşturuyorGoogle WhatsApp kullanıcılarının kişisel verileri için risk oluşturuyor
WhatsApp mesaj aramalarını kolaylaştıracak yeni bir özelliği test etmeye başladıWhatsApp mesaj aramalarını kolaylaştıracak yeni bir özelliği test etmeye başladı

PAYLAŞ