iPhone 12 Pro Max'ın taslak tasarımı ortaya çıktı - Haberler - indir.com

iPhone 12 Pro Max'ın taslak tasarımı ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-12 13:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Apple'ın bu yıl içerisinde piyasaya süreceği iPhone 12 ailesinde radikal tasarım değişikliklerinin olması beklenmiyor. Şirketin gelecek yıl içerisinde satışa sunulacağı iPhone modellerinde yeni bir tasarım çizgisi kullanması bekleniyor. iPhone 12 serisinin tanıtımı için geri sayım başlamışken iPhone 12 Pro Max modelinin taslak tasarımı gün yüzüne çıktı. Konuyla ilgili paylaşılan fotoğraflara bakıldığında Pro Mac'te çentik azaltılıyor olsa bu yıl tamamen çerçevesiz bir iPhone görmeyeceğimiz anlaşıldı. 

Daha küçük bir ekran çentiği sayesinde Pro Max'in daha kaliteli bir ekran gövde oranı sunulacağı belirtiliyor. Daha ufak bir çentiğin yeni Pro modelinde de kullanılması bekleniyor. iPhone 4 benzeri bir tasarım çizgisi sunacağının altı çizilen telefonun metal bir çerçeveyle geleceği söylentiler arasındadır. Tüm bu iPhone modellerinin 5G desteğine de sahip olacağı dile getiriliyor. iPad Pro‘larda hayatımıza giren 120 Hz ProMotion ekran teknolojisinin yeni modellerde görmeyi umuyoruz. LiDAR kamera teknolojisi de Pro modellerinde gelmesi beklenen diğer detaylar arasında.LiDAR, ışığın bir nesneye ulaşma ve o nesneden yansıma süresini ölçerek aradaki mesafenin belirlenmesini sağlıyor. Bu gelişmiş teknoloji, bir sonraki Mars görevi için NASA tarafından da kullanılıyor. 

iPhone 12 serisinin fiyatı belli olduiPhone 12 serisinin fiyatı belli oldu

iPhone 12 ailesi ne zaman sunulacak?

iOS 14 yüklü bir şekilde kullanıcıların karşısına çıkacak olan yeni iPhone ailesinde daha gelişmiş kameraların da kullanılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bununla beraber aynı zamanda bu telefonların özellikle gece fotoğrafçılığında kullanıcılara daha başarılı sonuçlar sunacağı da konuşuluyor. Yeni iPhone ailesiyle ilgili tüm detaylar eylül ayında gerçekleşecek etkinlikte gün ışığına çıkacak. Apple  yeni modeller de yer alacak iOS 14’ü bu ay içerisinde tanıtacak. Hem tasarım olarak hem de teknik detayları itibariyle dikkatleri üzerine toplayacak olan bu yeni serinin ne zaman sunulacağı ve fiyatının ne olacağı hakkında henüz kesin bilgiler bulunmuyor. 


iPhone 12 ailesinin ekran ve kamera özellikleri sızdırıldıiPhone 12 ailesinin ekran ve kamera özellikleri sızdırıldı
iPhone 12 ekranı Samsung tarafından üretilecekiPhone 12 ekranı Samsung tarafından üretilecek
iPhone 12 Pro Y-OCTA teknolojisine sahip bir ekranla gelebiliriPhone 12 Pro Y-OCTA teknolojisine sahip bir ekranla gelebilir

PAYLAŞ