YouTube Music kullanıcılarının kendi müziklerini yüklemesine izin verecek! - Haberler - indir.com

YouTube Music kullanıcılarının kendi müziklerini yüklemesine izin verecek!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-11 09:42:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

YouTube Music tutkunları için önemli bir haber geldi. Yakın zaman içerisinde YouTube Music platformuna önemli düzeyde bir özelliğin ekleneceği bilgisi sızdırıldı. Kısa zaman içerisinde gelmesi beklenen bu özellik sayesinde kullanıcılar kendi şarkılarını YouTube Music, içerisine yükleyebilecekler. Kullanıcılar YouTube Music'e gelecek olan bu önemli özellik kullanıcılar tarafından oldukça beğenilecek gibi gözüküyor. 

Online müzik platformu olan YouTube Music'in geniş kütüphaneye sahip olması son derece önemli bir durum. YouTube Music, YouTube platformundan aldığı destek ile beraber bu konuda oldukça önde olsa da bazı kullanıcıların aradığı şarkıyı bulamıyor olması durumu her zaman mevcuttur. Bu durum ile karşı karşıya kalan kullanıcıları sevindirecek bir haberin yakın zamanda geleceği bilgisi geldi. Yapılan bu yenilik ile beraber kendi müzik dosyalarınızı platform içerisine rahatlıkla yükleyebiliyorsunuz. 

YouTube Red ve Google Play Müzik BirleşiyorYouTube Red ve Google Play Müzik Birleşiyor

Yeniliğe, Google Play Müzik platformundan aşinalık var

Kullanıcıların kendi müzik dosyalarını platform içerisinde yükleme özelliği aslında yeni sayılan bir özellik değildir. Örnek vermek gerekirse, şirket bir diğer ürünü olan Google Play Müzik platformunda söz konusu bu özelliği uzun zamandır kullanıyordu. 50.000 adete kadar şarkıyı Google Play Müzik içerisine yükleyerek istediğiniz yerden dinleme imkanına sahipsiniz. Konuya YouTube Music aşısından bakmak gerekirse, platform bu müzik yükleme özelliğine önem veriyor gibi gözüküyor. 

İhtimal değerinde değerlendirme yapmak gerekirse Google Play Müzik platformunda olan ve sevilen bu tarz özelliklerin YouTube Music platformuna aktarılmasıyla beraber, Google Play Müzik servisinin kapatıldığını görmek mümkündür. Şirket YouTube Music platformunda yer alan eksikleri gidererek tek bir servise odaklanmak istiyor olabilir. YouTube Music platformuna bu önemli özelliğin en zaman geleceği henüz netleşmiş değildir. Hatta bu özellikten vazgeçilme durumu dahi mümkündür. Fakat kullanıcıları şimdiden heyecanlandırmayı başaran bu özelliğin mutlaka sunulmak üzere çalışılacağı düşünülüyor. 20 milyon abone sayısına sahip olan YouTube Music ve YouTube Premium hizmetlerinin büyümesinde de bu özellik oldukça etkili olacak gibi gözüküyor. 

 


Google Play Müzik'te İndirme ve Yükleme İşlemleri Nasıl Yapılır?Google Play Müzik'te İndirme ve Yükleme İşlemleri Nasıl Yapılır?
Youtube Music beklenen özelliğe nihayet kavuştuYoutube Music beklenen özelliğe nihayet kavuştu
Google Play Müzik, indirilme sayısı şaşkınlık veriyorGoogle Play Müzik, indirilme sayısı şaşkınlık veriyor

PAYLAŞ