Youtube Music beklenen özelliğe nihayet kavuştu - Haberler - indir.com

Youtube Music beklenen özelliğe nihayet kavuştu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-28 18:04:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Google tarafından müzik severler için tasarlanan YouTube Music, yeni bir güncelleme ile kullanıcıların işini kolaylaştıracak yeni bir özelik ile karşımıza çıkıyor. Güncelleme ile YouTube Music'e dahil edilecek olan ana ekran widget'i sayesinde kullanıcıların yapacağı işlemler artık çok daha kolay olacak. Uygulamayı daha hızlı bir şekilde kullanmak için size yardımcı olacak olan ana ekran widget'i kullanım esnasında da çok daha kolay olacak. Akıllı cihazların ana ekranına yerleştirilecek olan widget'lar birçok kullanıcının kullanımı kolaylaştırırken artık daha profesyonel bir kullanım sunulacak. Güncelleme ile beraber ana ekranda yer alacak olan bu widgat'lar herhangi bir uygulamanın kısayoluna erişimi ortadan kaldırarak, istediğiniz herhangi bir işlemi kolaylıkla yapmanız konusunda size yardımcı olacak. 

Halihazırda zaten oldukça kullanışlı bir uygulama olan ve milyonlarca kullanıcı sayısına sahip olan YouTube Music uygulamasında herhangi bir widget yer almıyordu. Halen yeniliğini koruyan Google'ın Youtube Music platformu, yapılan son güncelleme ile beraber çok daha kullanışlı bir özelliğe kavuştu. Dünya devi Google, akıllı cep telefonunuzun ana ekranına ekleyebileceğiniz YouTube Music uygualmasının widget'i uygulamaya dahil edildi. 

YouTube Music'ten müzisyenlere çağrıYouTube Music'ten müzisyenlere çağrı

YouTube Music'in widgeti ana ekrana geliyor

Yapılan güncelleme ile beraber YouTube Music platformunun, ana ekranına gelecek olan widget, kullanıcılar için ana ekranda oldukça işlevsel bir kullanım sunacak. Hatta Spotify ve diğer müzik servislerinin sunduğu widget kullanımlarından çok daha temiz bir görünüm sunduğunu söylemekte de fayda vardır. YouTube Music'in yeni widget'i, Google Play Müzik uygulamasının widget'ine benziyor olsa da sunduğu renk değiştirme özelliği sayesinde diğerlerine göre gerçekten oldukça hoş bir görünüm sunuyor. YouTube Music uygulamasının bu widget özelliğinden faydalanmak için yapmanız gereken tek şey, sahip olduğunuz YouTube Music uygulamanızı 3.39 sürümü ile yükseltmek olacak. Sonrasında bu widget özelliğinden sorunsuz bir şekilde faydalanabilirsiniz. 

Uygulamanı güncelleme konusunda sorun yaşıyorsanız YouTube Music APK dosyasını güvenilir bir alandan indirerek yeni güncellemeden sorunsuz bir şekilde faydalanabilirsiniz. Google tarafından geliştirilen YouTube Music platformuna sıklıkla güncellemeler getiriliyor. Hatırlamak gerekirse bu ayın başlarında uygulamaya kişiselleştirilmiş çalma listesi özelliği eklendi ve buna ek olarak da sanatçı sayfalarında güncelleme yapıldı. Uygulamaya yapılan son güncelleme ile beraber kullanıcıların uygulama dışındayken dahi müziklerini kontrol etmeleri mümkün hale getirildi. Halihazırda en çok kullanılan müzik dinleme platformlarından biri olan YouTube Music, sık sık yapılan güncellemeler ile beraber gelişmeye ve yeni özellikler ile profesyonelleşmeye devam ediyor. Müzik severlerin en çok tercih ettikleri uygulamalardan biri olan YouTube Music platformunun yeni widget özelliği de kullanıcılar tarafından oldukça beğenilecek gibi gözüküyor. 

 


İlgili uygulamalar
YouTube Music’e “haftalık keşif” listesi geldiYouTube Music’e “haftalık keşif” listesi geldi
O Spotify özelliği YouTube Music’e geldi!O Spotify özelliği YouTube Music’e geldi!
Android 10’un varsayılan müzik çaları YouTube Music olacakAndroid 10’un varsayılan müzik çaları YouTube Music olacak

PAYLAŞ