Google Play Müzik'te İndirme ve Yükleme İşlemleri Nasıl Yapılır? - Haberler - indir.com

Google Play Müzik'te İndirme ve Yükleme İşlemleri Nasıl Yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-29 11:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Adı piyasada çok duyulmasada, Google'ın Google Play Müzik servisi hala popüler bir şekilde kullanılmaya devam ediliyor. Birçok kullanıcının henüz çalışma sistemini çözemediği Google Play Müzik'te indirme ve yükleme işlemlerinin nasıl yapılacağını ele alıyoruz. Apple Music ve Spotify gibi isimlerin popülerliği devam ederken, müzik dosyalarınızı saklamanın en iyi bir başka alternatifi ise Google Play Müzik platformu oluyor.

Chrome'da Play Müzik'e Dosya Yükleme ve İndirme

Bu işlem için Google Play Müzik'in Chrome web uzantısını kullanmanız gerekmektedir. Dosya yüklemek için uzantı üzerinden ekranın sol bölümünde yer alan seçeneklere basın. Müzik yükle simgesine dokunun ve gelen bölüme dosyalarınızı sürükleyin. Google Play Müzik'ten müzik indirmek için ise müziğin yanında yer alan seçenekler bölümüne basarak 'indir' seçeneğine basmanız yeterli olacaktır.

Google Play Müzik Yöneticisi İle Yükleme ve İndirme İşlemleri

İlk olarak Google Play Müzik yöneticisini indirim kurmanız gerekiyor. Sonrasında ise uygulamayı açarak Google hesabınız ile gerekli girişi gerçekleştirmeniz gerekiyor. Sonrasında ise yerel dosyalarınız üzerinden yada iTunes'den kolay bir şekilde müziklerinizi Google Play Müzik'e yükleyebileceksiniz.

İndirme işlemi tarafında ise indireceğiniz parçaları yada albümleri seçerek müzikleri indirebilirsiniz. Son olarak Google Play Müzik'te yer alan müzik dosyaları diğer servislerde olduğu gibi şifrelenmiş bir yapıya sahip olduğu için Android cihazınıza müzikleri indiremezsiniz.





PAYLAŞ