Xiaomi Mi Mix 2020 patent görselleri sızdırıldı! - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Mix 2020 patent görselleri sızdırıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-21 20:01:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon piyasanın önemli isimlerinden Xiaomi, Mi Mix Alpha tasarımıyla tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Fütüristik akıllı telefon tasarımlarına yönelen şirket bu kez Mi Mix 2020’yle gündemde.

Mi Mix ailesine geçtiğimiz sene oldukça çarpıcı bir akıllı telefon ekleyen Xiaomi, 2020 senesinde aileye yeni bir üye daha ekleyebilir gibi duruyor. Bugün Mi Mix 2020 için yeni bir patent aldığı ortaya çıktı.

Xiaomi Mi 10 Pro'nun Türkiye fiyatı belli olduXiaomi Mi 10 Pro'nun Türkiye fiyatı belli oldu

Xiaomi'den Mi Mix Alpha tasarım ekibine 1 milyon dolar ödül

Patent görseli dikkatli bir şekilde incelediğimizde Xiaomi’nin yine oldukça çarpıcı bir tasarım üzerinde çalıştığını söyleyebiliriz. Tabi henüz şirketin bu tasarıma bağlı kalıp kalmayacağı kesin değil. Ancak yine de şirketin bu tasarımı ya da benzer bir tasarımı tercih etmesi oldukça muhtemel.

Patent görselinden de anlaşılacağı üzere neredeyse çerçevesiz bir tasarım tercih eden Xiaomi’nin bu tasarımı ön kamera olmadan hazırlamış olduğunu görüyoruz. Ön panele kamera eklemek yerine arka panele büyük bir ekran ekleyen Xiaomi bu sayede ön kamera ihtiyacını ortadan kaldırmayı hedefliyor gibi duruyor. Son dönemlerde kullanıcıların akıllı telefon kameralarına çok önem verdiği düşünüldüğünde Xiaomi’nin bu hamlesiyle beklediği başarıya erişip erişemeyeceği konusunda bir yorum yapmak için henüz erken. Arka panelde de çiftli kamera sistemi tercih eden Xiaomi’nin yeni akıllı telefonunda tercih ettiği kamera sensörlerinin çözünürlükleri de henüz bilinmiyor.

Mi Mix 2020 hakkında gelen bilgilere bakacak olursak cihazın bu yıl içerisinde tanıtılmasının planlandığını söylemek mümkün. Mi Mix Alpha’nın tasarımıyla dikkat çekse de amiral gemisinin fiyatı nedeniyle beklediği başarıya erişemeyen şirketin yeni telefonunu daha uygun fiyatla piyasaya sürmesi bekleniyor.


Xiaomi Galaxy Mi 10 için tedarik sıkıntısı yaşayabilir!Xiaomi Galaxy Mi 10 için tedarik sıkıntısı yaşayabilir!
Xiaomi Mi Mix 4 tam ekran deneyimi yaşatabilirXiaomi Mi Mix 4 tam ekran deneyimi yaşatabilir

PAYLAŞ