Xiaomi Mi 10 Pro'nun Türkiye fiyatı belli oldu - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi 10 Pro'nun Türkiye fiyatı belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-18 10:16:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi’nin geçtiğimiz günlerde Türkiye’de resmi olarak satışa çıkan yeni amiral gemisi serisi olan Xiaomi Mi Note 10 Pro modelinin Türkiye fiyatı netleşti. Xiaomi’nin Mi Note 10 tasarımına sahip olan Xiaomi Mi Note 10 Pro modeli farkını ise donanım ve kamera özellikleri tarafında gösteriyor. Model Mi Note 10 modelinden farklı olarak 8 parçalı bir lens yapısına sahip olarak geliyor. Bu farklılık ile ana kamera tarafında 108 megapiksellik Samsung kamerayı görüyoruz. Tamamında beşli kamera sistemine sahip olan cihaz normalden daha performanslı olmayı başarıyor. Cihazın donanım tarafında ise 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama versiyonunun bulunduğunu belirtelim.

Xioami Mi Note 10 Pro Türkiye fiyatı netleşti

Xiaomi çift ekranlı telefon patenti aldı!Xiaomi çift ekranlı telefon patenti aldı!

İşlemci gücü tarafında Snapdragon 730G kullanan bu model yanında Airdots kablosuz kulaklık hediyesi ülkemizde satışa çıktı. Modelin Xiaomi Türkiye ekibi tarafından garantili ve 256 GB depolamalı versiyon için belirlenen resmi Türkiye fiyatı belli oldu. Buna göre beyaz, yeşil ve siyah renk seçenekleri ile  bu versiyon tam 6299 TL seviyelerinde satışta olacak. Ancak bu model bir amiral gemisi seviyesinde tam anlamıyla olmadığı için fiyat bir hayli dikkat çekiyor. Mi Note 10 ise resmi olarak 4800 TL – 5000 TL seviyelerinde satılıyor. Bu kapsamda Mi Note 10 Pro modelinin  yakın zamanlarda 5800 TL seviyelerine kadar düşmesi bekleniyor.

Cihazı kamera özelliklerinden ötürü satın almak isteyen kullanıcılar için modelin kamera detaylarına yakından bakalım. Buna göre 108 megapiksel F1.7 OIS, 12 megapiksel 2x telefoto F2.0, 5 megapiksel 10x telefoto F2.0 OIS, 20 megapiksel F2.2 ultra geniş açı, 2 megapiksel F2.4 makro lens kameraları yer alıyor. Telefon bu sistem sayesinde ise 5x optik, 10x hibrit ve 50x dijital zoom gerçekleştirebiliyor.


Xiaomi, Mi Mix Alpha'nın uygun fiyatlı versiyonu gelebilirXiaomi, Mi Mix Alpha'nın uygun fiyatlı versiyonu gelebilir
Xiaomi'den Mi SE ailesi hakkında kötü haberXiaomi'den Mi SE ailesi hakkında kötü haber

PAYLAŞ