Xiaomi Galaxy Mi 10 için tedarik sıkıntısı yaşayabilir! - Haberler - indir.com

Xiaomi Galaxy Mi 10 için tedarik sıkıntısı yaşayabilir!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-19 17:31:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro adlı akıllı cep telefonlar tahmin edildiği üzere çok iyi oranda satmaya devam ediyor. Fakat bu konuda kötü bir haber var. Çinli akıllı cep telefonu üreticisi Xiaomi tarafından üretilen Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro adlı akıllı cihazların, şirketin 2020 yılındaki ilk amiral gemileri olarak oldukça ses getirmeye başarmıştı. Geçtiğimiz günlerde şu an için Çin merkezli satışa sunulan bu telefonlar, hatırlamak gerekirse ilk stoklarını sadece bir dakika içerisinde bitirmeyi başarmıştı. 

Xiaomi şirketinin bu bağlamda kaç adet telefonu şimdiden sattığı açıklanmamış fakat 200 milyon yuan'lık bir satış işleminin yapıldığı dile getirildi. Bunun üzerine bu her iki telefonda Çin merkezli olarak tekrar satışa sunuldu. Bu durumda da satış durumlarında değişiklik yaşanmadı. Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro adlı akıllı cep telefonlar, ikinci kez satışa sunulduğunda sadece 55 saniye içerisinde tükendi. Bu satış esnasında da 200 milyon yuan'lık bir satış yapıldığını dile getirilirken, şirketin yeni seri için yakında bir stok sorunu yaşanabileceği aktarıldı. Stok sıkıntısının arkasında ise corona virüsü yer alıyor. Şirket büyük sorunlar olmaması adına çalıştıklarını dile getiriyor fakat virüsün tehlikesi aktif olarak devam ettiğinden durum şu an için biraz daha karışık gözüküyor. 

İddialı tasarımı ile öne çıkan Xiaomi Mi 10 Pro özellikleri ve fiyatıİddialı tasarımı ile öne çıkan Xiaomi Mi 10 Pro özellikleri ve fiyatı

Xiaomi Mi 10 Pro en çok dikkat çeken durumda

Yakın zaman içerisinde ülkemizde de satışa sunulacak olan Xiaomi Mi 10 Pro, özellikle kamera özellikleriyle beraber dikkatleri üzerine topluyor. Xiaomi Mi 10 Pro adlı akıllı cihazın arka kısmında dört adet kamera yer alıyor. Burada 1/1,33 inç 108 megapiksel F1.69 ana kamera + 1/2,6 inç 12 megapiksel F2 "kısa" telefoto + 1/4,4 inç 8 megapiksel F2 “uzun” telefoto + 1/2,8 inç 20 megapiksel F2.2 ultra geniş açı kamera kurulumu bir araya geliyor. Snapdragon 865‘ten aldığı güçle 4K yanında 8K video da çekebilen cihaz, bu konuda ciddi ses getiriyor. Hem tasarımıyla hem de donanım özellikleriyle son derece tatmin bir akıllı cep telefon olarak karşımıza çıkan Xiaomi Mi 10 Pro ile kusursuz bir kullanım elde edebilirsiniz. Cihazın Türkiye'de ne zaman satışa sunulacağı hakkında net bir bilgi mevcut değildir. 

 


Xiaomi Mi 10 Pro Geekbench testinde Galaxy S20'yi geçti!Xiaomi Mi 10 Pro Geekbench testinde Galaxy S20'yi geçti!
Resmi olarak tanıtılan Xiaomi Mi 10 Pro özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Xiaomi Mi 10 Pro özellikleri ve fiyatı
Xiaomi Mi 10 Pro'nun Türkiye fiyatı belli olduXiaomi Mi 10 Pro'nun Türkiye fiyatı belli oldu

PAYLAŞ