Xiaomi Mi Mix 4 tam ekran deneyimi yaşatabilir - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Mix 4 tam ekran deneyimi yaşatabilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-20 16:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Uzun bir süredir beklenen Xiaomi Mi Mix 4 son derece dikkat çekici sıradışı bir tasarımlar karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Konuyla ilgili olarak yayınlanan yeni şemayla beraber cihaza ikinci ekran entegre edilmiş arka kamerayla karşımıza çıkacak. Slashleaks web sitesi, bu yıl içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulacak olan Xiaomi Mi Mix ailesinin yeni akıllı cep telefonunun şematik görüntülerini yayınladı. Görseller değerlendirildiği taktirde son derece sıradışı bir cihaz bizi bekliyor olacak. 

Xiaomi Mi Mix'den tam ekran deneyimi

Xiaomi Mi Mix adlı akıllı cihaz kullanıcılara tam ekran deneyimi sunabilir. Cihaz ile ilgili olarak yayınlanan görüntü, Xiaomi'nin bir süre önce kaydetmiş olduğu yeni bir patentten alınmış durumdadır. Söz konusu cihazın arka kamera tasarımıyla Samsung Galaxy S20 Ultra ile benzerlik gösterdiğini söylemek hiç de yanlış olmayacaktır. Fakat cihazın arka kısmında yer alan dikdörtgen bloğun tamamının kamera tarafından kaplamadığını belirtmek gerekiyor. Cihazdaki kamera, bu modülün sadece üst kısmında yer alan ili sensör ve ortalarında flaş olmak üzere konumlandırılmıştır. 

Xiaomi Mi Mix 4 108 MP kamera ile geliyorXiaomi Mi Mix 4 108 MP kamera ile geliyor

Xiaomi Mi Mix adlı cihazın tasarımının ilginç olduğunu söylemiştik. Tasarımın ilginç olarak değerlendirilmesinin nedeni ise kameraların hemen alt kısmında, saat, tarih ve diğer bildirimlerin görüntüleneceği ikinci bir ekranın yer alıyor olmasıdır. Bunun yanı sıra aynı zamanda yardımcı ekranının selfie çekmek için de bir vizör görevi görmesi de beklenen özellikler arasındadır. Xiaomi Mi Mix'in ön kısmında yer alan kamera için herhangi bir çentik ya da delik olmadığını görüyoruz. Bu da ekran kullanımını daha da gelişmiş hale getirecek. Xiaomi Mi Mix adlı akıllı cihaz bu ekran özelliğiyle beraber kullanıcılara tam ekran deneyimi sunacak gibi gözüküyor. Konuyla ilgili olarak elde edilen son bilgilere baktığımızda ise Xiaomi Mi Mix 4, Ağustos ayı içerisinde resmi olarak tanıtılacak. Hem tasarımıyla hem de donanımsal özellikleriyle dikkatleri üzerine toplayacak olan Xiaomi Mi Mix'in tahmini çıkış tarihine aylar kaldı. Hem ekranı hem de kamera modülü ile dikkatleri üzerine toplayacak gibi gözüken Xiaomi Mi Mix adlı akıllı cihaz gelişmiş düzeyde özellikleriyle kullanıcı memnuniyetini artıracak. Cihazın ekran kullanımı çentiksiz ve deliksiz olmasıyla beraber tam ekran kullanımı sunacak ve performansı artıracak. 

 


Xiaomi Mi 9 Pro ve Xiaomi Mi Mix 4 tanıtım tarihi açıklandıXiaomi Mi 9 Pro ve Xiaomi Mi Mix 4 tanıtım tarihi açıklandı
Xiaomi Mi Mix 4 çıkış tarihine yönelik yeni bir paylaşım yapıldıXiaomi Mi Mix 4 çıkış tarihine yönelik yeni bir paylaşım yapıldı

PAYLAŞ