Xiaomi çoklu kablosuz şarj aletini tanıttı - Haberler - indir.com

Xiaomi çoklu kablosuz şarj aletini tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-30 10:31:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Xiaomi, aynı anda üç farklı telefonu şarj etme özelliğine sahip kablosuz şarj cihazının tanıtımını gerçekleştirdi. Bu yeni kablosuz şarj cihazı, her iki cihaz için de 20W şarj gücü ile toplamda 60W şarj imkanı sunuyor.

Başarılı isim Xiaomi, bugün Çin'de gerçekleşen lansman etkinliğinde birçok yeni ürünü kullanıcıların beğenisine sundu. Yeni amiral gemileri Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra'nın yanında bütçe dostu olan bu yeni telefonu Mi 11 Lite 5G'nin de tanıtımını gerçekleştiren bu üretici, bol miktarda ilgi gören akıllı saatlerine bir yenisini de ekledi ve Mi Band 6'yı da alıcıların beğenisine sundu. Tüm bu heyecanla beklenen yeni ürünlerin ardından Xiaomi bir de yeni kablosuz cihazın tanıtımını gerçekleştirdi. Aynı anda üç farklı telefonu şarj etme özelliğine sahip olan bu şarj cihazı, her bir telefonu aynı anda 200W gücünde şarj edebilir. 

Xiaomi Mi Pad 5'in özellikleri sızdırıldıXiaomi Mi Pad 5'in özellikleri sızdırıldı

Telefonlar şarj cihazında herhangi bir alanda şarj ediliyor

Şimdiden sunulan bu kablosuz şarj cihazlarında telefonların ya da şarj edilen diğer akıllı cihazların belirli bir noktada durması gerekiyordu. Fakat Xiaomi'nin yeni kablosuz şarj cihazında bu şekilde bir şeye gerek kalmıyor. İçerisinde konumlandırılmış olan 19 ayrı bobin ile çalışma performans sergileyen şarj cihazının telefonları şarj etmesi için üzerinde herhangi bir noktada yer alması  yeterlidir. 

Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Xiaomi'nin yeni kablosuz şarj cihazını rakiplerinden öne geçiren esas özellik ise sunulan 60W şarj gücüdür. Her bir akıllı cihazın aynı anda 20W'lık bir hızla şarj edilebilen cihaz, bu özelliğiyle rakiplerini geride bırakmayı başarıyor. Gerçekleştirilmiş olan bu lansman etkinliğinde kablosuz şarj cihazının fiyatı da dile getirildi. 

Karşımıza şimdiye kadar çıkan kablosuz şarj cihazlarında telefonların ya da şarj edilen diğer cihazların belirli bir noktada durması gerekiyordu ancak Xiaomi'nin yeni kablosuz şarj cihazında böyle bir şeye gerek duyulmuyor. İçerisinde konumlandırılmış 19 ayrı bobin ile çalışan şarj cihazının telefonları şarj etmesi için üzerinde herhangi bir noktada olmaları yeterli. 90 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacak olan şarj cihazının Çin dışında satışa sunulup sunulmayacağı ise bilinmiyor.


Xiaomi Mi Mix görüntüleri sızdırıldıXiaomi Mi Mix görüntüleri sızdırıldı
Xiaomi yeni telefonlarında fiyat artışı gösterebilirXiaomi yeni telefonlarında fiyat artışı gösterebilir
Xiaomi dudak uçuklatan satış rakamlarını açıkladıXiaomi dudak uçuklatan satış rakamlarını açıkladı

PAYLAŞ