Xiaomi Mi Mix görüntüleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Mix görüntüleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-18 17:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Xiaomi’nin sahip olduğu Mi Mix serisinin en yeni modeli olması beklenen Xiaomi Mi Mix 4, 2021 yılı içerisinde gelecek olan iddialı modeller arasında yer alıyor. Cihaz sahip olacağı özellikler ile dikkat çekecekken, temel detayları da karşımıza gelmeye devam ediyor. Xiaomi Mi Mix 4, şirket CEO’su Lei Jun tarafından geçtiğimiz ay yapılan açıklamasına göre kesin olarak 2021 yılında gelecek olan bir model olacak. Uzun bir süredir beklenen bu amiral gemisi cihazı, son olarak 200W hızlı şarj desteğine sahip olacağı detaylar ile gündeme gelmişti. Şimdi ise modele dair önemli bir sızıntı daha gerçekleşti ve cihazın temel detayları belli olmuş oldu.

Xiaomi Mi Mix 4 iddialı geliyor

İlk yerli üretim Xiaomi Redmi 9C olacakİlk yerli üretim Xiaomi Redmi 9C olacak

İşlemci gücünü yüksek bir ihtimalle Snapdragon 888 işlemcisinden alacak olan bu telefon, 120 Hz yenileme hızına sahip olacakken, QHD+AMOLED bir panel üzerine kurulu olacak. Parmak izi sensörünün ekrana entegre olacak olan bu modelde 5G destekli olacak olan cihazın kamera noktasında ise Sony IMX766 sensörlü 50 megapiksel ana + 48 megapiksel ultra geniş açı + 48 megapiksel telefoto 5x optik zoom kameraları ile beraber geliyor. Modelde 120x hibrit zoom sunacağı, 8K video desteği ve yavaş çekim noktasında ise 1920 FPS desteğine sahip olacağı belirtiliyor.

Xiaomi Mi Mix 4 öncesinde ise şirketten dikkat çeken bir konsept ortaya çıkmıştı. Xiaomi, geçtiğimiz hafta Twitter üzerinden bir sürpriz gerçekleştirmiş ve dört kenarı da kavisli bir akıllı telefon konsepti ile karşımıza çıkmıştı. Şirketin bu noktadaki ilk çözümü olan telefon yanlardan değil, üst ve alt bölümden de kavisli bir yapı ile geliyordu. Model bu noktada oldukça göz alıcı ve etkileyici gözüküyor. Bakalım bu model ne zaman çıkış yapacak göreceğiz.  


Xiaomi Mi 10S global sürümüyle görüntülendiXiaomi Mi 10S global sürümüyle görüntülendi
Xiaomi Mi Pad 5'in özellikleri sızdırıldıXiaomi Mi Pad 5'in özellikleri sızdırıldı

PAYLAŞ