WhatsApp'ta belirli sohbet medyaları nasıl gizlenir? - Haberler - indir.com

WhatsApp'ta belirli sohbet medyaları nasıl gizlenir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-24 17:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması ilk çıktığı günden bu yana birbirinden farklı özelliklerle gelişerek bugünkü halini aldı. Gerek iş dünyasında gerek kişisel yaşamda olmazsa olmazlar arasında yer alan WhatsApp uygulaması birbirinden farklı özelliklere sahiptir. Bu özellikleri kişisel tercihlerinize göre kullanabilirsiniz. WhatsApp, mevcut özellikleriyle yetinmeyerek kullanıcılar tarafından talep edilen yeni özellikler üzerinde çalışarak yeni özellikler üretmeye devam ediyor. Beta sürümlerini deneyen kullanıcılar bir süre önce tek bir sohbetten gelen tüm multimedya içeriğin telefon galerisinden gizlenmesine izin veren bir seçenek bulmuştu. İşlev bir süredir kullanımda ve örneğin, çok sayıda resim ve fotoğraf gönderilen büyük bir arkadaş veya akraba grubunuz varsa yararlıdır. WhatsApp'ın bir birinden farklı özellikleri vardır bu özelliklerin her birin, dilediğiniz gibi kullanarak uygulamayı kendi tercihleriniz doğrultusunda daha verimli olarak kullanabilirsiniz. Şöyle ki WhatsApp'ta kendi belirlediğiniz sohbetlerden gelen medyaları akıllı cihazınızda gizleyerek, yaşanacak herhangi bir sorunun önüne geçebilirsiniz. Bunu yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. 

WhatsApp'ta belirli sohbet medyalarını telefondan gizlemek

WhatsApp ekranınızda Menü > Ayarlar > Sohbet'e gidip ilgili seçeneğin seçimini kaldırarak da tüm kişilerden gelen medyaları galerinizden gizleyebilirsiniz. 

WhatsApp için yeni özellikler yoldaWhatsApp için yeni özellikler yolda

Bu adımları takip edebilirsiniz;

  • Fotoğraf ve videoların telefonunuza kaydolmasını değiştirmek istediğiniz sohbeti açın.
  • Grubun adının yer aldığı üstteki kutuya dokunun.
  • Medya görünürlüğü seçeneğine dokunun.
  • Bu sohbetten indirilen yeni medyayı telefon galerisinde göstermek isteyip istemediğinizi soran mesaja Hayır olarak cevap verin.
  • İşlemi tamamlamak için Tamam'ı seçin.

 


WhatsApp yeni özelliklerini tanıttıWhatsApp yeni özelliklerini tanıttı
WhatsApp ve Facebook Messenger için çapraz sohbet desteği yoldaWhatsApp ve Facebook Messenger için çapraz sohbet desteği yolda
WhatsApp Web karanlık mod kullanıma sunulduWhatsApp Web karanlık mod kullanıma sunuldu

PAYLAŞ