WhatsApp Web karanlık mod kullanıma sunuldu - Haberler - indir.com

WhatsApp Web karanlık mod kullanıma sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-09 10:01:03
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

WhatsApp, tüm dünyada haberleşmek için kullanılan ve en çok tercih edilen uygulamaların başında geliyor. Masaüstü kullanıcıları için de son derece kolaylık sağlamaya devam ediyor. Popüler mesajlaşma uygulamasının bilgisayar arayüzü olarak tabir edilebilecek WhatsApp Web karanlık moda nihayet kavuştu.

Uzun zaman önce uygulamanın kendisine gelen bu yeni özellik, özellikle gece saatlerinde kullanıcıların göz yorgunluğunu en az seviyeye indirmeyi amaçlıyor. Fakat, günlük hayatta tamamen karanlık mod ile uygulama kullanmayı tercih eden kullanıcıların sayısı oldukça fazla.

YouTube algoritması hakkında merak edilenleri açıkladıYouTube algoritması hakkında merak edilenleri açıkladı

WhatsApp Web karanlık mod kullanıma sunuldu!

Karanlık temayı aktif hale getirmek ve kullanıma almak için WhatsApp Web'in bilgisayarınızda açık olması gerekiyor. Ardından ekranın sol üst kısmında yer alan üç noktalı menüye tıkladığınız zaman ekranda açılacak olan ayarlar seçeneğine tıklayınız. Açılan menü içinden tema kutucuğuna geldiğiniz zaman ise sizi karanlık ve açık olarak iki renk modu karşılıyor. Yapmanız gereken tek şey "Koyu" seçeneğini seçmeniz.

 Buna ek olarak WhatsApp, QR kodları aracılığı ile rehberinize kişi kaydetmenin daha kolay olduğu bir sistem üzerinde çalışıyor. Bu sayede telefon numarasını tuşlayarak zaman kaybetmenin engellenmesi amaçlanıyor. 



PAYLAŞ