WhatsApp yeni özelliklerini tanıttı - Haberler - indir.com

WhatsApp yeni özelliklerini tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-02 19:01:01
Editör : Görkem Günay
Kategori : Sosyal Medya

WhatsApp hem masaüstü versiyonunda hem de mobil versiyonda son derece popüler bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Şirket resmi Twitter hesabı üzerinden yeni özelliklerinin uyarısı olarak paylaşımda bulundu. Bu paylaşıma göre, artık WhatsApp'ın masaüstü için karanlık mod özelliği geliyorken, grup görüntülü konuşmalarında iyileştirmeler yapıldı ve birçok özellik bu güncelleme ile geliyor. WhatsApp'ın sahip olacağı yeni özellikler ve detaylar bu haberimizde.

WhatsApp yeni özellikler ile karşımıza çıkıyor

Bir süre önce sızıntılar ile ve tahminler ile popüler mesajlaşma uygulamasına gelecek olan bazı özellikler hakkında haberler ortaya atılmıştı. Bu haberlerin bir kısmını Twitter aracılığı ile kullanıcılarıyla paylaşan WhatsApp, masaüstü versiyonunda karanlık modu kullanıcılara resmi olarak sunuyor.

Android’in AirDrop’u “Nearby Sharing” 'in beta sürümü yayımlandıAndroid’in AirDrop’u “Nearby Sharing” 'in beta sürümü yayımlandı

New feature alert! We are rolling out Dark Mode on desktop, improvements to group video calls, Status in KaiOS - and coming in a few weeks, Animated Stickers and QR codes. pic.twitter.com/wflA9WO0wJ — WhatsApp Inc. (@WhatsApp) July 1, 2020

 Bu özelliklerin yanı sıra grup görüntülü görüşmelerinde iyileştirmeler getiren platform, KaiOS için geliştirilmiş versiyonunda durum ile ilgili bir özellik ekliyorken, birkaç hafta içerisinde de bir süredir beklenen animasyonlu çıkartma özelliğini dahil ediyor.

Bunların yanında QR kodlarını kullanıma sunacağının müjdesini de veren WhatsApp kullanıcılarını memnun edecek gibi duruyor.



PAYLAŞ