WhatsApp sohbet geçmişi Android ve iOS arasında taşınabilecek - Haberler - indir.com

WhatsApp sohbet geçmişi Android ve iOS arasında taşınabilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-24 14:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Dünyanın en çok kullanılan çevrimiçi sohbet uygulaması aktarılan bilgilere göre yeni özellikler ile beraber daha da gelişmeye başladı. WhatsApp içinde yer alan sohbet geçmişini Android - iOS veya iOS - Android şeklinde paylaşmak mümkün olacak.

Dünyanın en popüler mesajlaşma platformu olarak sık sık adından söz ettiren WhatsApp'ın paylaşılan fotoğraflara ve videolara, tek görüntülemeden sonra kaybolmaya özelliğine kadar daha pek çok özelliği vardır. Yeni bir gelişme gündemde yer alan WhatsApp, sohbet geçmişini paylaşmak için yeni bir özellik ile adından söz ettiriyor. WhatsApp tarafından konu ile ilgili olarak aktarılan bilgilere bakıldığında yeni özellik ile beraber WhatsApp içinde yer alan sohbet geçmişini Android ve iOS işletim sistemleri arasında paylaşmak mümkün olacak. Hatırlatmak gerekirse bu özellik daha önce sohbet geçmişini yalnızca aynı işletim sistemi içinde paylaşmak mümkündü.

Facebook Şimdi de WhatsApp Mesajlarını Takip EdecekFacebook Şimdi de WhatsApp Mesajlarını Takip Edecek

Kısaca belirtmek gerekirse Android'den iOS'e veya iOS'ten Android'e geçiş yaptığınızda WhatsApp'ta bulunan sohbet geçmişinizi yeni telefona taşımak mümkün değildi. Yeni gelen özellikle beraber bu sorun artık tamamen ortadan kalkıyor ve bu işletim sistemleri arasında da sohbet geçmişini taşımak mümkün hale getirildi. Söz konusu bu yeni özellik ile beraber fotoğraf ve videoları, sesli sohbetleri ve konuşmaların tamamını Android ve iOS işletim sistemleri arasında paylaşmak mümkündür. Yeni özellik ortaya çıksa da ne zaman kullanıma sunulacağı şu an için belli değildir. Android'den iOS'e veya iOS'ten Android'e sohbet geçmişini aktarma özelliğinin gelecek haftalar içerisinde kullanıma sunulması bekleniyor. 

 


Android için yeni WhatsApp emojileri kullanıma sunulduAndroid için yeni WhatsApp emojileri kullanıma sunuldu
WhatsApp için cihazlar arası sohbet aktarma geliyorWhatsApp için cihazlar arası sohbet aktarma geliyor
WhatsApp kullanıcıları yeni bir özelliğe kavuştuWhatsApp kullanıcıları yeni bir özelliğe kavuştu

PAYLAŞ