Spotify'dan 7 yıl sonra gelen YouTube Music aralıksız çalma özelliği ne işe yarıyor? - Haberler - indir.com

Spotify'dan 7 yıl sonra gelen YouTube Music aralıksız çalma özelliği ne işe yarıyor?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-06 18:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Piyasada bulunan müzik dinleme servisleri olan Apple Music, Google Play Music ve Spotify gibi oldukça köklü rakipler bulunuyor. Bunlara karşılık YouTube Music piyasaya giriş yapmış ve sahip olduğu uygun fiyat etiketi ile dikkat çekmişti. Şimdi ise söz konusu YouTube Music için bir yenilik daha getiriliyor. Söz konusu özellik Spotify ve Google tarafında 7 yıl önce bulunurken, YouTube Music’te artık aralıksız çalma özelliğine kavuştu. Tarayıcı ve Android kullanıcılarının almış olduğu güncelleme aslımda Ekim ayında bazı kullanıcılara sunulmuştu. Az bir kitlenin deneyimlediği bu özellik nihayet, iOS platformu hariç tüm kullanıcılar için erişime açıldı.

YouTube Music Aralıksız Müzik Çalma Özelliği

O Spotify özelliği YouTube Music’e geldi!O Spotify özelliği YouTube Music’e geldi!

YouTube tarafından söz konusu güncellemenin iOS kullanıcıları için yakın bir zamanda yayınlanacağı belirtiliyor. Bu özelliğin 2012’den beri diğer platformlarda yer alması sonrasında YouTube Music’te neler sunacak merak ediliyordu. Bu yenilik ile beraber sıralanmış çalma listeleri veya daha önceden hazırlanmış listeler ile albümler bu durumdan faydalanacak. Bir parçadan diğer bir parçaya geçiş yapılırken herhangi bir duraklatma olmayacak.

Masaüstü ve Android kullanıcıları için oldukça kullanışlı olan bu yenilik müzik dinleme deneyimini artırmış olacak. Hala birçok kullanıcı tarafından Youtube Music uygulamasının yetersiz olduğunu ve geliştirilmesi gerektiği söyleniyor. Piyasada Spotify ve Apple Music gibi köklü rakipler bulunurken, bakalım YouTube Music servisi sunmuş olduğu bu özellikler ile bekleneni alabilecek mi göreceğiz.  


Android 10’un varsayılan müzik çaları YouTube Music olacakAndroid 10’un varsayılan müzik çaları YouTube Music olacak
Youtube Music beklenen özelliğe nihayet kavuştuYoutube Music beklenen özelliğe nihayet kavuştu

PAYLAŞ