Android 10’un varsayılan müzik çaları YouTube Music olacak - Haberler - indir.com

Android 10’un varsayılan müzik çaları YouTube Music olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-30 16:04:02
Editör : Numan Dargın
Kategori : Uygulama

Dünyaca ünlü yazılım devi Google tarafından yapılan bir açıklama ile artık Android 10 işletim sistemiyle beraber varsayılan müzik çalar uygulaması Google Play Müzik yerine YouTube Music olacağı belirtildi. Android 10 ile birlikte YouTube Music uygulaması yüklü bir şekilde gelecek. Hatta Android 9 ile gelen cihazlar için de bu değişikliğin geçerli olduğunu belirtelim.

Bu hamle bekleniyordu

Öncesinde YouTube Music uygulamasını kullanabilmek için Google Play Store’dan indirmek gerekiyordu. Fakat ilerleyen süreçte bunu Google Play Müzik için yapmanız gerekecek. Çünkü artık YouTube Music cihazlarda ön yüklü bir şekilde gelecek. Bu hamle ile zamanla YouTube Music’in kullanıcı sayısı artması hedefleniyor.

YouTube Music Key Resmen Duyuruldu! (Video)YouTube Music Key Resmen Duyuruldu! (Video)

Google tarafında Android cihazlar için YouTube Music uygulamasının varsayılan müzik uygulaması olarak Google Play Müzik’in yerini almış olması pek de şaşırtıcı değil. Çünkü Google, geçtiğimiz yıl YouTube Music uygulamasını piyasaya ilk sürdüğünde, müzik kategorisi için bu YouTube Music uygulamasının amiral gemi olacağının işaretlerini vermişti. Kullanıcılar tarafında bu değişikliğin nasıl karşılanacağı ise zaman içerisinde belli olacak. 


YouTube Music Uygulaması YayınlandıYouTube Music Uygulaması Yayınlandı
YouTube Music her an duyurulabilir!YouTube Music her an duyurulabilir!

Youtube Music Tanıtım Videosu


PAYLAŞ