PUBG Story Özelliği Getiriyor - Haberler - indir.com

PUBG Story Özelliği Getiriyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-02 13:02:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Piyasaya girdiği günden girdiği itibaren büyük kitleleri etkisi altına alan ve kısa sürede dünyada popüler olmayı başaran  PUBG oyunu halen gelişmeye devam ediyor. Bu heyecan verici battle royal oyununa yakın zamanda gelmesi beklenen hikaye modu, oyunun geliştirici şirketleri tarafından onaylanmıştır. Bu da yakın zaman sonra PUBG oyununda çeşitli değişiklikler ile karşılaşacağımız anlamına geliyor. Uzun ismi ile PlayerUnknown's Battlegrounds şeklinde yazılan PUBG, 2017 yılında piyasaya girmesi ile beraber büyük oyuncu kitlesini elde etti ve her geçen gün daha da popüler olmaya devam ediyor. İlk etapta bilgisayarlarda oynanan bu heyecan verici oyunun daha sonrasında ise Android ve iOS cihazlarda da sunulması ile daha fazla oyuncu sayısına ulaştı. 

Kısa sürede popülerliğini artıran oyunların başında gelen PUBG, geçtiğimiz aylarda elde ettiği 146 milyon dolarlık kazancıyla, kısa sürede en çok gelir elde eden mobil oyun olma özelliğine de sahip oldu. Bugüne kadar hayatta kalma şeklinde oynanan PUBG, Call of Duty serisi gibi bir hikaye moduna sahip değildi. Fakat bu durum çok yakın zaman içerisinde değişebilir. PUBG oyununda arena içerisinde seçtiğiniz karakter ile beraber savaşıyor, rakiplerinizi alt ederek oyunun sonuna kadar hayatta kalmaya yönelik hareket ediyorsunuz. Seçmiş olduğunuz karakteri kendi tercihlerinize göre özelleştirerek daha güçlü bir şekilde savaşabiliyorsunuz. Yakında gelecek olan hikaye modu ile belirli bir hikaye doğrultusunda hareket ederek yine görevlerinizi tamamlamaya çalışacaksınız. Elde ettiğiniz ödülleri kullanarak daha büyük kazançlar elde etmek adına daima savaşacak ve düşmanları ortadan kaldıracaksınız. 

Android Cihazlara PUBG Oyununu İndirme İşlemleri Nasıl Yapılır?Android Cihazlara PUBG Oyununu İndirme İşlemleri Nasıl Yapılır?

PUBG hikaye modu ile zenginleşiyor

Kısa sürede büyük kitleleri etkisi altına alan PUBG oyununun geliştirici şirketi, oyuna hikaye modu eklemek adına çalışmalarına hızla devam ediyor. PUBG oyununun hikaye moduna kavuşacağını şirketin kurucularından Glen Schofield, oyunun yakın zaman içerisinde hikaye modu ile zenginleşeceğini resmi olarak onayladı. Elde edilen bilgilere göre yine PUBG dünyasında geçecek olan hikaye modu, PUBG'den ayrı bir şekilde de piyasaya sürülebilir. Bu elbette ki kesin olan bilgiler arasında değil sadece bir söylenti.

Battle Royal temasına sahip olan oyunlarda, hikaye modunun ise ne kadar çok beğenileceği birçok oyunsever tarafından heyecanla karşılanan bir durumdur. Fakat şöyle bir durum var ki geçmişte yine oldukça popüler olan Fortnite oyununa da küçük bir hikaye modu eklenmiş fakat kullanıcılar tarafından beklenen ilgiyi görmemişti. PUBG oyununa dahil olması beklenen yeni hikaye tabanlı modun ne zaman piyasaya gireceği ise şimdilik kesin olan durumlar arasında değildir. 

Her geçen gün daha da gelişen ve bu şekilde daha da büyük kitleleri etkilemeye yönelik ilerleyen PUBG oyunu hem görsel açıdan hem de teması itibariyle her geçen gün daha da popüler olmaya yönelik hareket ediyor. Oyunun gelecek günlerde hikaye modu ile zenginleşecek olması oyuncular tarafından beğenilecek olan en önemli detaylardan biri olacak. Aynı dünya içerisinde farklı hikayeler doğrultusunda hareket ederek kendi maceranız içerisinde yer alacaksınız. 

 


İlgili uygulamalar
PUBG Mobile Mayıs Ayı Gelirleri Belli OlduPUBG Mobile Mayıs Ayı Gelirleri Belli Oldu
PUBG Mobile'a 4V4 Takım Savaşı Modu GeldiPUBG Mobile'a 4V4 Takım Savaşı Modu Geldi
PUBG 2 Geliyor!PUBG 2 Geliyor!

PAYLAŞ