PUBG Mobile'a 4V4 Takım Savaşı Modu Geldi - Haberler - indir.com

PUBG Mobile'a 4V4 Takım Savaşı Modu Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-14 15:34:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Popüler Battle Royale oyunu olan PUBG Mobile, almış olduğu güncellemeler ile yeni özellik ve modlar kazanmaya devam ediyor. Şimdi ise birçok oyun için eklentinin yanında hızlı tempo ve çatışmalar için oyun için 4v4 savaş modu PUBG’ye geldi. Bu yeni mod ile beraber PUBG Mobile oyuncuları iletişim halinde takımlarla savaşabilecekler. Birinci Şahıs Nişancı ve Üçüncü Şahıs Nişancı perpektiflerine sahip olan bu yeni mod zaman kısıtlamalı ve yeniden canlanma özellikleri ile en çok skoru toplayan oyunu kazanmış olacak.

PUBG Mobile 4V4 Takım Savaş Modu

Fortnite'ın Gerisinde Kalmasına Rağmen PUBG Büyümeye Devam EdiyorFortnite'ın Gerisinde Kalmasına Rağmen PUBG Büyümeye Devam Ediyor

Yeni 0.13.0 güncellemesi ile beraber Tencent Games ve PUBG tarafından açıklanana göre Çin haricinde 400 milyon indirilme ve 50 milyon günlük oyuncu ile istatistikler dikkat çekmeye devam ediyor. PUBG Mobile dünyanın en popüler mobil oyunlarından birisi olurken Golden Joysticks ödül töreninde “Yılın Mobil Oyunu ” ödülünü almıştı. Ölüm savaş modu yeni gelen güncellemenin bir parçası olarak geliyor. Bu mod haricinde Godzilla Canavarlar Kralı temalı ödüller ve etkinlikler oyun içerisine geliyor.

Güncelleme detayları ise şu şekilde;

  • Gelişmiş Kontrol Seçenekleri: Bu noktada yeni mod içerisinde Birinci Şahıs Nişansı ile Üçüncü Şahıs Nişancı modları kullanılabiliyor. Ayrıca tırmanma için yeni bir düğme oyuna dahil olurken bu düğmede istenildiği gibi özelleştirilebiliyor.
  • Vikendi Ayak İzleri: Artık Vikendi haritasında oyuncular düşmanların nerede olduklarını ayak izlerini takip ederek tespit edebilecekler.
  • Godzilla ve Yeni Tema: PUBG Mobile ve Godzilla arasında yapılan işbirlik ile oyuna yeni tema ile beraber birçok etkinlik ve ödül içerikleri de ekleniyor.
  • Üçüncü Taraf Hile Karşıtı Sistem: Yeni eklenen sistem ile beraber emülatör veya oyun içerisindeki hileler tespit edilebilecek.
  • Yeni Başarım içerikleri: Oyuncular yeni eklenen takım ölüm savaşlarına ait başarımları kazanabilecekler. Diğer yandan ilk ve son öldürme ve kazanma sayısı gibi birçok başarımda bu duruma dahil olacak.
  • Sosyal Yenilikler: Güncelleme ile beraber maç sonunda ve MVP vitrinleri prtatif dolar sistemleri, popülerlik hediyesi ödülleri, karizma puanları ve birçok yeni sosyal aktivite ve içerik oyunda yer alacak.



İlgili uygulamalar
Android Cihazlara PUBG Oyununu İndirme İşlemleri Nasıl Yapılır?Android Cihazlara PUBG Oyununu İndirme İşlemleri Nasıl Yapılır?
PUBG Mobile Mayıs Ayı Gelirleri Belli OlduPUBG Mobile Mayıs Ayı Gelirleri Belli Oldu

PAYLAŞ