Android Cihazlara PUBG Oyununu İndirme İşlemleri Nasıl Yapılır? - Haberler - indir.com

Android Cihazlara PUBG Oyununu İndirme İşlemleri Nasıl Yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-05 13:01:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Kısa sürede büyük kitleleri etkisi altına almayı başaran PUBG mobile oyunu, halen gerek mobilde gerek bilgisayarlarda en çok oynanan oyundur. Oyunun tadına bakmayan oyuncular için Android ve iOS cihazlara PUBG oyununu indirme rehberi hazırladık. Tencent Games'in oyunu PUBG'yi iOS ya da Android işletim sistemleri cep telefonlarınıza nasıl indireceğiniz konusunda yazımızı referans alabilirsiniz. Oyunu indirmek için sadece bir kaç adımı takip etmeniz yeterli olacaktır. 

PUBG Mobil'de

Bluehole stüdyosu tarafından geliştirilen PUBG, çok oyunculu hayatta kalma oyunu, son zamanların en çok ilgi gören oyunlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Her oyuncunun dikkatini çekmeyi başaran PUBG oyunu kısa süre içerisinde dünyanın her bölgesinde oynanmaya başladı. YouTuber'lar, profesyonel oyuncular ya da amatör oyuncuların ilk tercihleri arasında yerini almayı başaran PUBG oyununu mobil cihazınızdan da her an her yerde oynamanız mümkündür. PUBG mobil oyununun mobil versiyonu geliştirici şirket ile Tencent Games stüdyosuna aittir. Oyunun ilk etapta elbette ki her ülkede ve mobil versiyonu ile sunulmadı. Yavaş yavaş yayılan mobil oyun zamanla büyük etki yarattı. PUBG hayatta kalma oyununu Android ve iOS cihazlarınıza ücretsiz bir şekilde indirerek aksiyonun heyecanını yaşayabilirsiniz. Sadece bir kaç adım ile PUBG oyununu mobil cihazınıza indirerek oynamak mümkündür. Bu zamana kadar PUBG oyununu bilgisayarınızdan oynadıysanız ve artık mobil cihazınızdan oynamak isterseniz adımlarımızı takip ederek sorunsuz bir şekilde PUBG oyununu akıllı cihazınıza indirerek oynamak mümkündür. 

PUBG Mobile'a Gece Modu Geliyor!PUBG Mobile'a Gece Modu Geliyor!

PUBG oyununun esas geliştirici şirketi Bluehole olsa da oyunun mobil versiyonu Tencent Games'e aittir. Bluehole, PUBG'nin mobil versiyonunu kullanıcılarına sunmak üzere Tencent Games ile anlaşma yaptı ve sonunda oyunu mobil versiyonlar için sundular. Hem Android hem de iOS cihazlar için ücretsiz olarak sunulan PUBG mobil oyunu sorunsuz bir şekilde halen mobil cihazlarda oynanıyor. 

PUBG mobil oyununu Android cihazlara indirmek

PUBG oyununu mobil cihazınıza indirmeden önce ilk olarak akıllı cihazınızın depolama alanını kontrol etmeniz gerekiyor. Oyunun boyutu yüksek olup cep telefonunuzda kasıntı yapabilecektir. Bu sebeple depolama alanınızı kontrol ederek yeteri kadar alana sahip olup olmadığınızdan emin olarak indirme işlemlerine geçin aksi halde sorun yaşayacaksınız. Akıllı cihazınızın depolama alanının uygun olduğundan eminseniz Google Play Store mağazasını ziyaret ederek arama çubuğuna PUBG Mobile yazarak oyunu bulun. Daha sonra mutlaka oyunun geliştirici şirketini kontrol ederek doğru oyunda olduğunuzdan emin olun. Seçmiş olduğunuz oyun Tencent Games'e aitse yükle butonuna basarak oyunu akıllı cihazınıza indirebilirsiniz. 

PUBG mobil oyununu iOS cihazlara indirmek

Tıpkı Android'de olduğu gibi PUBG oyununu iOS işletim sistemi bulunan akıllı cep telefonunuza ya da tabletinize indirmek için ilk olarak akıllı cihazınızın depolama alanını kontrol edin. Oyunu indirecek kadar depolama alanına sahip olsanız bile oyun esnasında sorun yaşamamak adına oyunun boyutundan biraz daha fazla alana sahip olduğunuzdan emin olun. Yeteri kadar alana sahipseniz, iOS cihazınızın uygulama mağazası Appple Store'a girin ve arama çubuğuna PUBG Mobile yazarak oyuna ulaşın. Seçmiş olduğunuz oyunun yine Tencent Games stüdyosuna ait olup olmadığını kontrol edin ve indirme işleminizi gerçekleştirin. 


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ