PUBG 2 Geliyor! - Haberler - indir.com

PUBG 2 Geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-28 09:02:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Dünya da büyük yankı uyandıran iki oyunun yapımcıları yeni bir bilgisayar oyunu için bir araya gelecek. PUGB ve Call Of Dtuy, yapımcıları tarafından piyasaya sürülecek olan Strike Distance için çalışmalar başladı! 

Geçtiğimiz günlerde Call Of Duty yapımcılarının yeni bir oyun haberi oyun severleri şaşkına çevirmişti. Dünya üzerinde yankı uyandıran oyunlardan bir tanesi olan PUGB ile yeni bir oyun için anlaşma sağlayan Call Of Duty yapımcıları haberi oyun severlere duyurmuş ancak oyunun piyasaya ne zaman sürüleceği hakkında herhangi bir bilgi vermemişti. PUGB yapımcılarından ikinci oyun haberinin beklendiği sırada çıkan bu haber, yeni PUGB’nin ortak yapım olacağını da ortaya koymuştu. 

PUBG'yi baştan yazılıyor! PUBG'ı Değiştiren yenilikler neler?PUBG'yi baştan yazılıyor! PUBG'ı Değiştiren yenilikler neler?

Oyunun İsmi Açıklandı 

Çin'de, PUBG hilecileri polis tarafından yakalandı

Oyun yapımcıları yaptıkları açıklamada henüz oyunun  adı hakkında da bilgi vermemişlerdi ki. Bugün yapılan yeni bir açıklamada oyun severlere Strike Distance’i duyurdular. Oyunun adının kesinleşmesi de aynı zamanda ortak çalışmanın kesinliği niteliğinde olduğundan büyük bir ses getirdi.  Apex Legends ve Fortnite’ın çıkışından sonra duraksama yaşayan PUGB, Fortine’ın içerdiği hilelerden yeniden talep görmeye başlamıştı ki bu haberle oyuna olan ilgi ikiye katlandı. Dünya çapında en çok talep gören oyunun yaratıcı olmak isteyen şirket ise Call Of Duty ile anlaşma sağlayarak bu konuda ciddi bir adım attı. 

İki savaş ve strateji oyun yapımcılarının bir araya gelerek pazara çıkaracağı Strike Distance’in uyandırdığı yankıya bakarsak, oyun çıktığı anda mevcut PUGB dahil olmak üzere birçok oyunun yerini de alacak gibi duruyor. 


İlgili uygulamalar
Farklı platformlardaki Fortnite hesapları nasıl birleştirilir?Farklı platformlardaki Fortnite hesapları nasıl birleştirilir?
Apex Legends 500 bin kullanıcıyı banladı!Apex Legends 500 bin kullanıcıyı banladı!

PAYLAŞ