PUBG PlayStation 4 İçin Geliyor! - Haberler - indir.com

PUBG PlayStation 4 İçin Geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-14 11:57:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Daha önce de haberlerini yazdığımız oyunun, mobil platforma çıkış yapmasının ardından "Playstation'a ne zaman gelecek ya?" diye sorduran firma, sonunda Playstation 4 için PUBG çıkış tarihini açıkladı.

PUBG PS4 kullanıcıları ile yakında buluşabilir

PUBG, Steam'de bir ilke daha imza attıPUBG, Steam'de bir ilke daha imza attı

PlayerUnknown's Battlegrounds veya daha çok bilinen kısaltma ismiyle PUBG'nin PlayStation 4'e gelmesi uzun zamandır bekleniyordu. Gelecek açıklamayı bekleyen oyuncular için müjdeli haber sonunda geldi ve PUBG PlayStation 4 versiyonunun yayın tarihi açıklandı. Sony Interactive Entertainment tarafından yapılan açıklamalara göre, PUBG 7 Aralık tarihinde PS4 sahipleriyle buluşmayı bekliyor. 100 oyuncunun tek bir haritada mücadele ettiği Battle Royale tarzı oyunda hayatta kalan son oyuncu birinci oluyor ve Chicken Dinner ödülüne sahip oluyor.

PUBG'nin PS4 versiyonunda oyuncular Erangel, Miramar ve Sanhok haritaları içinde deneyimini yaşayacak. Kar temalı harita da kış ayları içerisinde oyuncularla buluşacak. PlayStation 4 sahipleri oyunda özel maçlar, sıralama sistemi ve etkinlik modu gibi özellikler de bulunduruyor.

PUBG'nin PlayStation 4 versiyonunun geliştirilmesinde proje yöneticiliği yapmaya devam eden Koo Sung Jeong, konuyla alakalı şu ifadeleri kullandı;

“PUBG’yi PS4?e geliştirirken hafızalarımıza kazınan en önemli an herhalde ilk kez 100 kişilik test maçını yapmamızdı. Testten önce geliştirme ekibimizin görevi bu yıl içerisinde oyunu tamamlayabilmek'ti. Bu bizim için meydan okuyucu, aynı zamanda imkansız gibi görünen bir olaydı. Ancak 100 kişilik teste katıldığımızda güvenimiz arttı ve tüm zorlukların üstesinden gelebileceğimizi fark ettik. Yarattığımız oyunla gurur duyuyor, sizin de oynamanız için sabırsızlanıyoruz.”

Türkçe altyazı ile geliyor!

PUBG PlayStation 4 versiyonunu PlayStation Store ve yetkili teknoloji mağazalarından satın almak mümkün olabilecek. Oyunda oyunculara Türkçe altyazı seçeneği de sunuluyor olacak.


PUBG'nin yeni kar haritası gözüktü!PUBG'nin yeni kar haritası gözüktü!
PUBG ilk kez 1 milyonun altında oyuncu sayısı gördüPUBG ilk kez 1 milyonun altında oyuncu sayısı gördü
PUBG PS4 kullanıcıları ile yakında buluşabilirPUBG PS4 kullanıcıları ile yakında buluşabilir

PAYLAŞ