PUBG PS4 kullanıcıları ile yakında buluşabilir - Haberler - indir.com

PUBG PS4 kullanıcıları ile yakında buluşabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-20 11:15:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

Battle Royale oyunlarını kasıp kavuran PUBG kısmında hala gelişmeler devam ediyor. Son günlerde FIX PUBG adı altında oyunun optimizasyonu ve sunucularının düzeltileceğini söyleyen ekip, oyunu iyeliştirmeye devam ediyor. Son zamanların en iyi oyunu diyebileceğimiz PUBG, PlayStation 4 üzerinde oynanamıyordu. Bu sorun yakın zamanda değişecek gibi gözüküyor. Güney Kore Oyun Derecelendirme Kurulu'nın bazı belgelerine göre artık PUBG, PS4'te oynanacak.

PUBG PS4 kullanıcıları ile yakında buluşabilir

Şu anda PUBG oyununu konsol üzerinde oynamak isteyenler Xbox One dışında başka bir konsolda oynayamıyordu. Playstation platformunda oynanması beklenen bu oyun birçok PS kullanıcısı tarafından bekleniyor. Oyunun mobil versiyonları ise 2018 tarihinin başlarında iOS ve Android oyun severlerle buluştu. Birkaç gün içerisinde ise bu platformlarda en çok oynanan oyun haline geldi. Hala Battle Royale türüne büyük katkısı olan PUBG, bu sektördeki fitili ateşledi. 2018 yılının Ocak ayından itibaren oyuncu sayası 3 milyonu geçerken birçok harita ve güncelleme gelmişti. PUBG'nin bu başarısı Call of Duty ve Battlefield 5 oyunlarına ilham kaynağı oldu ve bu oyunlara da Battle Royale modu geldi. Hatta son günlerde Call of Duty'nin BR modu en çok oynananlar listesinde baş sırada yer alıyor.

PUBG'a gelen 19. güncellemenin detaylarıPUBG'a gelen 19. güncellemenin detayları

Oyunun Fortnite gibi dişli bir rakibi de bulunuyor. Hatta PUBG, Fortnite yüzünden yüzlerce oyun kaybetmişti. Şimdi ise Call of Duty Black Ops 4 ve Battlefield 5 sayesinde iyice derinlere batabilir. Bu noktada şirket PlayStation platformuna da oyunu getirerek oyuncu kazanmaya çalışacak gibi duruyor.


PUBG için 3 ay verildiPUBG için 3 ay verildi
PUBG Corporation'ın izleyici sayısı 100 milyonu aştıPUBG Corporation'ın izleyici sayısı 100 milyonu aştı
Telefon özellikleri düşük olanlara müjde: PUBG Lite geliyor!Telefon özellikleri düşük olanlara müjde: PUBG Lite geliyor!

PAYLAŞ