PUBG, Steam'de bir ilke daha imza attı - Haberler - indir.com

PUBG, Steam'de bir ilke daha imza attı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-11 15:15:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Battle Royale’in en önemli temsilcilerinden biri olan PUBG, anlık oyuncu sayısı ile Steam’de bie ilke imza attı.

Battle Royale türünü oyun dünyasına tanıtan ve kısa bir sürede oldukça popüler bir oyun haline gelen PUBG, oyun dünyasında var olduğu süreçte pek çok başarıya imza attı. Steam’de uzun bir süre en çok satan oyunlar listesinin zirvesinde kalan PUBG, bir 2018 yılı içerisinde bir dönem oyuncu sayısında düşüş yaşasa da popülerliğini hiçbir zaman yitirmedi. Öyle ki oyun, Steam’de bir yıl boyunca anlık oyuncu sayısındaki istikrar ile adından söz ettirdi ve Steam oyun tarihinde bir ilke imza attı.

Türkiye'nin İlk Kadın PUBG Espor Takımı KurulduTürkiye'nin İlk Kadın PUBG Espor Takımı Kuruldu

PUBG, Steam’de bir milyon anlık oyuncu sayısının altına, bir yıl boyunca düşmedi

Bugüne kadar oyun dünyasında pek çok oyuncu sayısı ile gündeme gelen PUBG, şimdi yeni bir rekor ile adından söz ettirdi. Son dönemlerde rakibi Fortnite’ın gerisinde kaldığı söylenen PUBG, yine de popülerliğinden hiçbir şey kaybetmiyor ve hala kemik bir oyuncu kitlesine sahip. Son olarak Steam’de imza attığı bir ilkle gündeme gelen PUBG, hala var olduğunu bir kez daha gösterdi.

PUBG’ın Steam platformu üzerinde, 365 gün boyunca 1 milyon anlık oyuncu sayısını koruyan ilk oyun olduğu açıklandı. PCgamesN ve SteamDB tarafından yapılan analiz ile ortaya çıkan bu bilgilere göre, PUBG Ocak ayında anlık oyuncu sayısında, 3,2 milyona ulaşarak zirve yaptı.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ