PUBG'nin yeni kar haritası gözüktü! - Haberler - indir.com

PUBG'nin yeni kar haritası gözüktü!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-11 17:02:34
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

Son yıllarda Battle Royale oyun türüne damgasını vuran PUBG, yeni getirdiği güncellemelerle oyuncularına büyük zevkler yaşatıyor. Yeni gelen Sanhok haritasıyla birlikte daha küçük bir alanda kıyasıya mücadele eden oyuncular şimdi de kar haritasına hazırlanıyor. Bu haritayla beraber birçok yenilik gelecek.

PUBG'nin Kar Haritası Gözüktü

Satış rakamıyla oyun dünyasını altüst eden PUBG, yeni haritalarıyla daha çok oyuncu çekmeye devam ediyor. Oyuncuların çok uzun bir zamandır düşündüğü ve beklediği kar haritası, E3 2018 lansmanında yayınlanan bir videoda görülmüştü. PUBG bu haritayı kullanıcılarına sunmak için çalışıyor. En son oyuna gelen Sanhok haritasıyla buluşan oyuncular 4x4 bir haritada mücadele ediyorlardı. Şimdi Dıhor Otok adı verilen kar haritasıyla eğlenceli dakikalar yaşayacak olan PUBG oyuncuları, bu temayla birlikte oyuncularının gönlünü feth etmeyi hedefliyor. Oyunun yeni haritasının ilk gösterimi E3 lansmanında gösterilmişti. Bir yıldır geliştirilen ve şimdiye kadarki en kapsamlı harita olacak olan kar haritası, tam bir yıllık geliştirmenin ardından bu haritanın artık sonuna gelindi. Bu yeni harita önümüzdeki aylarda biz oyunculara sunulacak. Bu kez hem PC hem de Xbox One aynı anda harita güncellemesi alacak.

PUBG için 3 ay verildiPUBG için 3 ay verildi

2018 sona ermeden çıkacak olan bu harita eşsiz mekaniklere de ev sahipliği edecek. Farklı silahların ve farklı araçların geleceğini düşünüyoruz. Battle Royale temasına ismini altın harflerle yazdıran PUBG'nin bugünlerde oldukça dişli rakipleri var. İlk sırada Fortnite geliyor. Fortnite, sürekli gelen güncellemelerle neredeyse her hafta yeni bir içeriği oyuna ekliyor. Sürekli değişen marketinden çeşitli şeyler alabiliyorsunuz. Oyunun içerisinde birçok farklı mekanik bulunmakta. Diğer yandan Battle Royale sektörüne atılacak olan iki oyun daha bulunuyor. FPS ve savaş oyunlarının zirvesinde olan Call of Duty ve Battlefield'da bu sektöre girmeye hazırlanıyor. Son günlerde Call of Duty: Black Ops 4 erişime açıldı. Bu erişimde oyuncular COD Black Ops 4'ün Battle Royale modunu test ettiler. Bu modu oldukça beğenen oyuncular, oynarken büyük zevk aldılar. Battlefield'ın RTX videolarını izlerken gördüğümüz grafikleriyle büyülenmiştik. Yeni çıkacak olan bu Battlefield 5, grafikleriyle Battle Royale sektörüne bomba gibi düşebilir. Bunun için yeni iki oyunun çıkmasını bekleyeceğiz...


İlgili uygulamalar
PUBG Corporation'ın izleyici sayısı 100 milyonu aştıPUBG Corporation'ın izleyici sayısı 100 milyonu aştı
Telefon özellikleri düşük olanlara müjde: PUBG Lite geliyor!Telefon özellikleri düşük olanlara müjde: PUBG Lite geliyor!
PUBG Lite APK'si Google Play Store'a düştü!PUBG Lite APK'si Google Play Store'a düştü!

PAYLAŞ