iPhone'da mesaj engelleme ayarı nasıl yapılır? - Haberler - indir.com

iPhone'da mesaj engelleme ayarı nasıl yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-27 13:38:41
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Eğer iPhone modellerinden birisine sahipseniz, mesaj engelleme özelliğinden yararlanabilirsiniz. Bu özellik telefonda bazı sisteme ekli detayları da içerisinde barındırıyor. Peki bu mesaj engelleme ayarı nedir ve nasıl yapılır?

iPhone'da mesaj engelleme ayarı nasıl yapılır?

Bazı kullanıcılar, sahip olduğu iPhone modelleri içerisinde var olan özellikleri bilmiyorlar. Cihazı da bu şekilde kullanmaya devam ediyorlar. Bu bilinmeyen özellikler arasında sms ve numara engelleme özellikleri de bulunuyor. İletişim, akıllı telefon üreticilerin en çok önem verdiği konular listesinde baş sırada yer alır. iPhone modellerinde, Apple markası kullanıcılar çok daha rahat şekilde iletişim kurması amacı ile sağlam bir sistem bulunmaktadır. Apple resmi internet sayfasında da mesajlaşma ile ilgili tüm detaylara yer vermiştir. Apple'ın iPhone modeli kullanıcıları için, mesaj uygulamaları üzerinden sosyal yaşantılarını sürdürmeye devam ederler.

Bir küvet bozuk para ile iPhone XS satın aldıBir küvet bozuk para ile iPhone XS satın aldı

Bu sayede etkileşim sağlanan mesajlar gönderilmesinin önünü açar. Mesajlaşma uygulaması sayesinde, duygu ve düşünceler kısa mesajlar ile gönderilebilir. Ayrıca gelişen teknoloji sebebiyle birçok mesajlaşma uygulamalarından fotoğraf ve videoları da karşı tarafa iletebilirsiniz. iPhone modelleri kullanıcıların kendi aralarındaki mesajlaşmaları sadece bu iki kişi arasında kalır. Bunun dışında uygulamalar sayesinde, ses kayıtları, belgeler ve konum bilgileri de hizmetler arasına eklenmiştir. Kullanıcılar ayrıca birbirlerine, rehberlerinde bulunan kişilerin numaralarını da gönderebilir.

Bu mesajlaşma uygulamalarında; fotoğraf, efekt, animasyon ve konum vazgeçilmez özellikler arasında yer alır. Kullanıcılar bu mesajlaşma uygulamaları ve iPhone mesajlaşma uygulaması sayesinde birbirleri ile iletişim kurabilir, fotoğraf gönderebilir ve herhangi bir plan için birbirlerine konum bilgileri paylaşabilirler. Sosyal iletişim konusunda oldukça yararlı olan bu mesajlaşma uygulamaları birçok kullanıcı tarafından kullanılmaktadır. Özellikle iPhone ile gelen özellikler arasında yeni emojilerin bulunması ve 3D karakter oluşturabiliyor olmanız sayesinde, mesajlaşma uygulamaları çok daha işlevsel hale geldi. Bu mesajlaşma da bazen istenmeyen kişiler veya istenmeyen durumlar oluşabiliyor. Örnek vermek gerekirse; sürekli mesaj atan şirketler, istenmeyen kullanıcılar iPhone'un mesaj engelleme sistemi sayesinde engellenebiliyor ve bu kullanıcılar, tekrar istenilirse engelleri kalkabiliyor. Eğer sizde iPhone kullanıcısı iseniz cihazınızda bulunan bazı özellikleri bilmiyor olabilirsiniz.


iPhone Ekran Kilidi Şifresini (Passcode) Kaldırmanın 3 YoluiPhone Ekran Kilidi Şifresini (Passcode) Kaldırmanın 3 Yolu
Bir iPhone X, iOS güncellemesinden sonra patladı!Bir iPhone X, iOS güncellemesinden sonra patladı!
iPhone Cihazları İçin Kar Marjı Ciddi DüşüşteiPhone Cihazları İçin Kar Marjı Ciddi Düşüşte

PAYLAŞ