Bir küvet bozuk para ile iPhone XS satın aldı - Haberler - indir.com

Bir küvet bozuk para ile iPhone XS satın aldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-14 16:08:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Son zamanlarda insanlar iPhone'ye sahip olmak için farklı yöntemlere başvururken ilginç yöntemlere de şahit oluyoruz. Yeni bir iPhone'ye sahip olmak için böbreğini satan insanları duyduk. Evlilik teklifi yaparken onlarca iPhone hediye eden insanlara şahit olduk. Şimdilerde ise ilginç bir olayın yaşandığı yer Rusya. Rusya'da yaşayan bir genç iPhone XS'e sahip olmak için bir küvet dolu bozuk para ile geldiği iPhone satış mağazasında tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 

Küvette tam 100 bin Rus rublesi vardı

Rusya'da yaşanan bu ilginç olayyın baş rolünde bir gencimiz var. Rus bir genç biriktirdiği 100 bin Rus rublesi ile iPhone XS satın almak için en yakın Apple Store mağazasına giderek eşi benzeri görülmeyen bir olaya imza attı. Beğenmiş olduğu iPhone XS modelini satın almak için ödeme yapmaya giden Ruslu genç, mağaza çalışanlarını ve orada bulunan müşterileri şoke etti. Rusya'da Apple Store Mağazası'nda müdürlük yapan Ludmila Semushina tarafından yapılan açıklamaya göre Rus genç ödeme yapmak için arkadaşları ile beraber getirdiği küvet mağaza çalışanların şaşkınlık yaşamasına neden oldu. Getirdiği küvette tam 100 bin Rus rublesi bulunuyordu. Bu da tam bin 400 dolara denk geliyordu. 

Bir küvet bozuk parayı tek tek saydılar

Yaşadıkları şokun etkisini daha atamadan ikinci bir şaşkınlık yaşadıklarını söyleyen mağaza müdürü Ludmila Semushina, bu zamana kadar yaşadıkları en ilginç olayın bu olduğunu ifade ediyor. Yaşadıkları ikinci şokun etkisinin daha kötü olduğunu belirten mağaza müdürü bir küvet dolusu bozuk parayı tek tek saydıklarını ifade ediyor.

 

 





PAYLAŞ