Bir iPhone X, iOS güncellemesinden sonra patladı! - Haberler - indir.com

Bir iPhone X, iOS güncellemesinden sonra patladı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-14 17:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Twitter'da ortaya çıkan bir iddiaya göre Rock Mohammadali isimli bir kullanıcı, iOS 12.1 güncellemesi esnasında iPhone X'unun patladığını belirtti.

Bir iPhone X, iOS güncellemesinden sonra patladı!

Mohammadali isimli bir kullanıcının iddiasına göre 12.1 iOS güncellemesi esnasında telefonu aşırı derecede ısınmaya başlamış ve bir süre sonra dumanlar çıkmaya başlamasıyla patlamış. Paylaştığı fotoğrafa bakıldığında telefonun patlayan kısmının batarya olduğu anlaşılıyor. Mohammadali'nin telefonunu önemli kılan bir nokta ise orijinal şarj aleti kullanmış olması. Diğer bir durumu zaten bizde biliyoruz. Orijinal olmayan şarj aletinin kullanılması ile birlikte cihazlarda kalıcı zararlar oluşabiliyor ve patlamaya sebep olabiliyor. Bu yüzden akıllı cihazlarda ve teknolojik ürünlerde uygun olmayan kablolar kullanılmaması gerekiyor.

2019 Model iPhone'lardan Yeni Detaylar2019 Model iPhone'lardan Yeni Detaylar

Mohammadali'nin telefonuna gelecek olursak, konu ile ilgili Apple tarafından herhangi bir açıklama gelmedi fakat Apple'ın @AppleSupport hesabından verilen bir cevaba bakıldığında bunun kesinlikle beklenilmedik bir davranış olduğu söylendi. Henüz bildirilen başka bir vaka yok. Bundan dolayı iPhone X'ları patlıyor diye sıfatlandırmak çok da mantıklı değil. Mohammadali'nin durumu hakkında sadece patlaması ile ilgili bilgi var. Belki servise götürmüş olabilir veya herhangi bir şekilde elektrik sıkıntısı bile olabilir. Tam olarak konu ile ilgili bilgi paylaşılmamış. Apple tarafından gelecek olan haberleri bekleyeceğiz.


Yayınlanan rapora göre iPhone kullanıcıları home tuşunu geri istiyorYayınlanan rapora göre iPhone kullanıcıları home tuşunu geri istiyor
En Uzun Ömürlü Pile Sahip iPhone Belli OlduEn Uzun Ömürlü Pile Sahip iPhone Belli Oldu
iPhone XR İçin Özel iOS 12.1 Güncellemesi YayındaiPhone XR İçin Özel iOS 12.1 Güncellemesi Yayında

PAYLAŞ