iPhone'da Instagram videoları nasıl indirilir? - Haberler - indir.com

iPhone'da Instagram videoları nasıl indirilir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-27 10:30:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Instagram'da bazen çok beğendiğimiz videolar ve indirmek istediğimiz videolar olabiliyor. Fakat bu videoları nasıl indireceğimizi tam olarak bilmiyoruz. Özellikle iOS 12 işletim sistemi ile birlikte gelen Kestirmeler özelliği sayesinde Instagram üzerinden video indirebilirsiniz.

iPhone'da Instagram videoları nasıl indirilir?

Daha önce Instagram üzerinde başka kullanıcılara ait fotoğrafları nasıl kaydedeceğini göstermiştik. Ancak video indirme konusunda kestirme çalışmıyordu. Daha sonra InstaSave adlı bir başka kestirme ile hem fotoğraf hem de videoları kayıt edebiliyordunuz. iOS 12 işletim sistemi ile birlikte gelen yeni Apple uygulaması Kestirmeler sayesinde ek uygulamaya ihtiyaç kalmadan kolayca fotoğraf ve videoları kayıt edebiliyorsunuz. App Store'dan indirebileceğiniz uygulamalar sayesinde telefonda bazı kısayollar eklenebiliyor. Bu sayede kullanıcılar kestirmeleri istedikleri gibi kullanabiliyorlar. Özellikle son dönemlerde ünlü video paylaşım platformu YouTube'da da video indirme konusunda kestirmeler çıkmıştı.

Instagram'da Kişiler Nasıl Sessize Alınır?Instagram'da Kişiler Nasıl Sessize Alınır?

Eğer cihazınızı iOS 12 işletim sistemine güncellediyseniz, Kestirmeler uygulamasını indirebilirsiniz. Uygulama sadece iOS 12 ve üstü işletim sistemine sahip cihazları destekliyor. Bu uygulamayı indirdikten sonra yapmanız gerekenler oldukça basit, Telefonunuzda indirmek istediğiniz videonun URL'sini kopyalayıp daha sonra uygulama içerisindeki InstaSave tuşuna basarak, videoyu indirebilirsiniz. Bu özellik fotoğraflar için de geçerlidir. Ayrıca uygulamanın sağındaki üç noktaya tıklayıp ayarları açabilir ve kişiselleştirme ayarlarından Siri'yi de ekleyebilirsiniz. Bu sayede sesli asistan ile birlikte hızlı bir şekilde Instagram videosu indirme yapabilirsiniz. URL'yi kopyaladıktan sonra Siri'ye tanımladığınız ses komutu ile videoyu hızlı bir şekilde indirebilirsiniz. 


Instagram'da ne kadar zaman harcadığınızı görebileceksiniz!Instagram'da ne kadar zaman harcadığınızı görebileceksiniz!
Instagram yeni alışveriş özelliğini tanıttıInstagram yeni alışveriş özelliğini tanıttı
Instagram'ın uygulama içerisinde ne kadar vakit geçirdiğinizi gösteren özelliği dağıtıma başladı!Instagram'ın uygulama içerisinde ne kadar vakit geçirdiğinizi gösteren özelliği dağıtıma başladı!

PAYLAŞ